HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

entry poyo
Monday, March 16, 2009
Posted on 6:11:09 PM | 13 Comments

wakakakaka.. tengok tajuk je saya dah nak tergelak.
ok tak kelakar. tak payah gelak.

bukan apa. saya betul-betul tak sangka tau saya dapat kumpul sebegitu banyak komen dalam satu entry. ohhh... nak kene bagi rasuah umpan yer korang ni? kekekeke.. takpe takpe.. saya paham.. sebab saya pun begitu juga.. bukan tak baca, cuma kadang tu takde idea nak komen apa. hahhahha...

tapi memang saya seronok sangat. sebab antaranya ada yang lawak-lawak. contohnya suruh saya jangan buat-buat lupa update.. lawak lah ko jaja.. tiba-tiba saya terfikir, karang tiba-tiba saya stop blog macammana? dan usaha wan mengambil hati elman dengan menyuakan ben10. dua kali. satu tak jadi, sib baik satu lagi jadi. kalau tak harus dikatanya saya sabotaj.

ada juga aksi rina menggigit-gigit. teringat bekas 4 batang gigi melly pada kasut crocs olok-olok yang dia gigit.

dan saya pun dapat kawan-kawan baru (padahal dah lama jenguk tu) dan link-link baru. baru best cam ni kan.. kita buleh kenal-kenal. dan kepada yang baru tersesat-sesat ke sini hasil buah tangan kawan-kawan yang sanggup mencemar duli blog mereka dengan menulis kisah blog ni, walaupun baru 2 minit entry tu dah jauh nun ke bawah. :p kurang markah tau.. heheheh.. takde takde.. memain je

jangan risau. semua dapat peluang sama rata. saya tak akan main tipu... dan saya akan ajar anak-anak saya juga untuk tak makan rasuah main tipu.

kamu semua buat saya happy. saya suka semua komen. saya appreciate segala yang kamu tulis di ruang komen ni, atau di blog kamu, atau di ruang komen blog kamu juga, dan komen-komen dari mereka-mereka yang datang ke blog kamu. rasa macam nak nangis pun ye. saya sangat terhutang budi. rasa macam nak bagi giveaway hari-hari... haha! saya buat lawak. tau, tak kelakar..
cepatlah entry 500. saya pun tak sabar nak tau siape yang menang.

sape2 yang belum masuk senarai nama (atau nak tambah pun boleh), masih ada peluang lagi, sila klik-klik... sebelum entry ke 500. ok?

nota kaki: ini adalah entry ke 492


Corat-Coret, Kisah Saya, Special Project | 13 Comments
 

nurazzah8 says ...
  hai Maya...ok...akak dah buat satu entri khusus utk promote blog Maya yang creative....

Reply | Posted on 3/16/2009 6:45:29 PM
 

Tie says ...
  Salam Maya.... Tie lompat dari blog nurazzah tu...

Wah.....memang cantik betul tote bag tu....geram lak. Tie memang minat warna2 pastel dan bentuk scrap tu...tapi tak cukup kreatif nak buat sendiri... selalu ternganga sorang2 bila tgk hasil kerja orang kat internet ni...

Teruskan berkreatif..... rasa nak pinjam tangan maya tu, he he.....

Reply | Posted on 3/16/2009 6:57:07 PM
 

mas says ...
  hahaha...memang padan ler tajuk entry maya kali ini.....poyo memang poyo...nak tergelak juga

Reply | Posted on 3/16/2009 7:50:35 PM
 

jaja says ...
  "yes!yes! dia sebut nama aku dalam entry ni. ada can la!" kata saya dalam hati :P

Reply | Posted on 3/16/2009 8:19:46 PM
 

rinaabdullah says ...
  hi Maya, i dapat tahu pasal u bila i read the k.e.k blog. dalam blog tu dia citer pasal your reversible blog and it really attracts me. So cari punya cari, baca punya baca.. dapatla ur blog url and i was stunned.. not only the bags are gorgeous but all the girls dresses too. I got 2 girls therefore i always dream of sewing their dresses all by myself. Tried twice but all turn out haywire..

After reading this, i got my semangat balik and should follow your steps... in order to make full use of my sewing machine too!

Thanks Maya, and your creativity and skills's unbeatable..Love it.

Nak bag free, boley? :)

Reply | Posted on 3/16/2009 8:40:35 PM
 

maya says ...
  kak nurazah8: tq so much! mwahh..

tie: tq! sila komen di sini, boleh meriah2... :D

mas: haha!

jaja: yes yes.. perasan lah tu.. haha!

rinaabdullah: tq so much. i just buat suka2 jer.. insyaallah, kalau dah ade mesin jahit tu, u pun boleh buat juga.. sila bersemangat balik! :D kalau nak bag free, jangan malu2 komen di sini.

thanks all!

Reply | Posted on 3/16/2009 10:22:26 PM
 

azie/lilo says ...
  tq sbb visit my temporary blog yg masih dlm proses make-up.

rasanyer entry 491 tu, going to reach ratusan lemon komen sehingga sampai entry 500, heh he... seronok gaks yea, dpt byk komen in one posting. agaknya me oso kena wat giveaways kot, baru dpt byk komen cam tu.. keh keh..

Reply | Posted on 3/17/2009 8:50:58 AM
 

kv says ...
  hahaha..malu plk kt maya. Kv slalu masuk sini tgk hasil kerja tgn maya tp tak pernah tegur. Segan weiii.
Kv pun ada mesin jahit sendiri tau, tp takde bakat terendam la. Jahit straight pun bengkang bengkok. Huhu

Reply | Posted on 3/17/2009 8:52:28 AM
 

rina says ...
  sekarang aku nobatkan ko pengetua pocoyo...

Reply | Posted on 3/17/2009 9:10:45 AM
 

maya says ...
  azie: tq jugak sebab tulis pasal blog ni kat situ.. hehe.. buatlah giveaways.. buleh saya join jugak..

kv: don't laa shy2.. sebenarnya kannnn.. kite pun masuk blog awak jugak tau.. lagi2 bila awak rajin komen kat woweerina tu.. kwang kwang.. menjahit tu rasanya same je macam hobi lain. bila kita suka, sukalah jadinya... tapi kalau tak suka, memang tak jadi.. kan..

rina: ko jadi penolong kanan 1 nak?

Reply | Posted on 3/17/2009 9:24:43 AM
 

azie/lilo says ...
  errrkk.. if giveaways hadiah bukan handmade bole ker ek, coz saya ni terkenal ngan ke'kura-kuraan' bila menjahit.. LOL

Reply | Posted on 3/17/2009 9:35:32 AM
 

nur says ...
  kiter org baru lgi dalam dunia jahit menjahit nih.. ;p tapi dah try buat bju kurung dlm tutorial yang akak bg tuh... pergh.. senang giler rupenyer.. beli buku punyalah semangat tp x paham pun nk ikut... browse punyer browse terserempak la dgn blog yang cute nih...

psst! psst! beh kot tambahan tutorial yang lain2 tuh.. kalau ada pattern bb boy lg best ;)

Reply | Posted on 3/17/2009 3:33:14 PM
 

maya says ...
  azie: boleh sangat.. ape2 pon buleh.. saya sedia menerima.. hahaha

nur: tq nur.. taknak join giveaway ke? mane tahu ade rezeki.. hehehe.. tutorial tu, insyaallah kalau ade masa saya tambah2 lah .. :D

Reply | Posted on 3/17/2009 6:32:02 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server