HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

saya nervous.. haha.. koser jer...
Sunday, March 15, 2009
Posted on 9:18:59 AM | 6 Comments

masanya sudah semakin hampir..

nota kaki:
ucapan hepie besday untuk suami saya yang tersayang.
semoga panjang umur dan murah rezeki, buleh tumpang sekaki..
ape plan hari ni?
the plane! the plane!


Made by Maya, Special Project, Bag | 6 Comments
 

Wan says ...
  Ada 5, adakah 1 itu untuk saya. Saya nakkk!

p/s -adekah anda akan ke fantasy island?

Reply | Posted on 3/15/2009 10:48:26 AM
 

Wan says ...
  Lupa pulak, nati saher tak boleh tidur malam sebab saya tak ucap "Happy Birthday Mr Saher."

Reply | Posted on 3/15/2009 10:49:27 AM
 

iamja says ...
  Happy Birthday mr saher.. ehh apakah itu?

Reply | Posted on 3/15/2009 11:22:15 AM
 

maya says ...
  wan & wan: takde fantasy island nye.. sume realiti.. muahahah.. eh, memang dia tak tidur malam.. sebab dia keje malam sekarang.. tq!

ja: tq! apakah?

Reply | Posted on 3/15/2009 11:24:59 AM
 

rina says ...
  mudah2an aku salah seorang yang bertuah... tak bertuah kalu... aku paksa gak mu buat utk aku satu. muahahaha.

saher!!! birthday awak sama ngan anniversary sayalah... jom kita g genting 2geder2... eh bukan kita berdualah... 1 familylah maksud saya.

Reply | Posted on 3/15/2009 9:04:42 PM
 

maya says ...
  rina: hehehe... apakah?

saher kata, jom jom.. kita set masa.. tapi bulan 4 lah.. bulan 3 dah penuh.. :p

susah2, mase birthday aku lah.. hahahhah!

Reply | Posted on 3/15/2009 10:56:45 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server