HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

saya yang bertuah
Thursday, March 12, 2009
Posted on 6:40:15 PM | 2 Comments

saya nak letak tajuk "i feel lucky" tapi apesal saya asik nak letak tajuk omputeh tapi isinya melayu? adakan saya kacang lupakan kulit? sebab kulit dah dibuang, dan kacang pun dah dihadam? lain kali kalau makan kacang, eloklah kita makan sekali kulitnya, macam kita makan kacang panjang.

lepas dua hari bercuti, dan lepas diwar-warkan di dalam blog jaja yang saya adalah antara yang bertuah, hari ni saya masuk ofis dengan wajah bersinar-sinar di hadapan receptionist tapi saya terlupa juga dan mahu terus masuk ke dalam bilik kerja sebab dah tak sabar-sabar nak kerja sebelum dipanggil untuk mendapatkan sebungkus hadiah.

tahu tak? saya sebenarnya bukan antara mereka-mereka yang selalu dapat hadiah untuk nombor bertuah atau apa-apa peraduan atau cogan kata sekali pun. adalah sekali masa saya form 2, itu pun yang tercorot. cabutan bertuah kat ofis takyah cerita lah, memang semua akan dapat, tapi biasanya saya dapat benda-benda yang tercorot juga. tak pernah saya dapat tiket kapal terbang untuk pergi tengok world cup pun. paling best pun voucher isetan sebanyak rm50 yang biasanya saya guna untuk baju anak-anak saya.

tapi kali ni saya bertuah. yay! mungkin sebab atas rasa perasan saya untuk dapatkannya, maka saya dapat juga walaupun bukan hadiah utama tiket pergi balik ke eropah. terima kasih jaja. kamu dah meningkatkan lagi tahap keyakinan diri saya. lepas ni saya harus lebih perasan-perasan.

dan hasil kerja seni jaja sangatlah teliti. dan saya sangat kagum dengan hasil buatan orang kotaknya yang sangat kemas. dan bantal love kecik itu sungguh comel.


Corat-Coret, Kisah Saya | 2 Comments
 

ellanie says ...
  cntek kan handmade jaja..
kagum la ngan maya, jaja &lain2 blogger yg pandai jahit menjahit, pandai buat2 kraft ni..jeles tau..hehe

Reply | Posted on 3/13/2009 10:39:39 AM
 

azie says ...
  cute bantal lurve tuh..pepel salah satu kaler feberet saya lak tuhh..

Reply | Posted on 3/13/2009 11:54:35 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server