HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

i have buttons and i have felt
Thursday, March 12, 2009
Posted on 1:46:00 PM | 9 Comments

now i combine both..

tada!!!!

saya suka butang yang warni-warni, berbentuk dan bermacam-macam saiz. saya ada. walaupun tak banyak. saya juga suka felt. yang berwarna-warni dan kita boleh buat macam-macam bentuk. pun banyak kaler lagi yang saya belum ada.

design di atas pun bukan idea saya. saya cedok dari internet juga. macam yang sebelum ni. saya suka. bukan sebab saya dapat cedok idea tu. kalau lah idea tu saya yang punya, mesti lagi saya suka.

saya suka sebab saya dapat belajar. mana tahu nanti saya dapat idea yang lagi menarik? saya kan masih dalam proses pembelajaran. ceh.. dah berapa lama belajar tapi tak dapat-dapat idea sendiri.


Made by Maya, Special Project, Buttons | 9 Comments
 

elin says ...
  nih projek benda lak ni maya...habaq sikir..aku nk buat mmg takdelah so aku reti beli ajer...

Reply | Posted on 3/12/2009 1:55:48 PM
 

rina says ...
  nk nangis tgk kecunannya...

Reply | Posted on 3/12/2009 2:16:33 PM
 

~azie~ says ...
  now trend felt ek..
cantik button2 warna warni nih. kat mana u normally beli these buttons?

Reply | Posted on 3/12/2009 2:41:00 PM
 

Wan says ...
  comel.. comel..
aku nak pi kopil, nak cilok pokok ni sepohon... senang ada pokok berbuahkan butan gni, tak perlu beli butang cute 4 kupang satu kan.. kihkihkihkih

Reply | Posted on 3/12/2009 3:20:48 PM
 

iamja77 says ...
  comelnya..

Reply | Posted on 3/12/2009 4:09:02 PM
 

kak zaa/zawiah says ...
  comelnya...
maya ..biasa nak carik button yang comey comey ni
kat mana yerrr.....
arggghhhhhh...semer nak dibuat......

Reply | Posted on 3/12/2009 5:00:44 PM
 

Jaja says ...
  ni lagi satu teka teki. maya nak buat apa sebeno-beno eh? those buttons, huhu... sy tengah dok tunggu2 fida pos kan aussie buttons tu. sabar, sabar...

Reply | Posted on 3/12/2009 5:08:51 PM
 

maya says ...
  elin: ni project resakse rahsia.. haha!

rina: saya pun nak nangis tengok kepoyoan ko itu..

azie: err... trend dah lama. saya jer tertinggal bot. button tu, ade dari faridah masa dia ke ostrolia, ade juga saya beli di kedai jahit nyonya rogay atau di kedai serbaneka atau kedai 2 ringgit.

wan: mane buleh ko cilok. aku ada sepohon je ni. dan pohon ni jer lah yang keluarkan butang untuk aku. kalau ko cilok, habislah aku takde butang-butang lagi. nanti aku try tot kan kalau boleh yer.. sebab tangan aku ni tak berapa sejuk.

ja: mekasih. ja pun comel.

kak zaa: butang ni saya cari di.. err... sila refer jawapan ke3 di atas.

jaja: it is a top secret. :p hah! awak pun ade kirim butang2 ni yer? cun!

Reply | Posted on 3/12/2009 6:50:06 PM
 

hunny says ...
  kak.saye pon minat gile ngan buttons..
tp xpna jumpe la kat cni...byk kat sgpore + endon...hm.nk p sne slalu ssh...if akk ade idea nk bli skali byk ktne,email sye ey.
puas sye carik

Reply | Posted on 5/8/2009 3:17:23 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server