HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Wan says ...
  eh lawa gambar ko dapat.. aku try click2 dulu asyik la dpt gambar bunga (masa kat blog has click dpt bunga, blog tet, dpt bunga, blog rina pun dpt bunga.. aaa sudah dia ingat aku minah bunga la tu).. tak buat2 dari dulu sbb tader photosop... tp baru teringat paint pun ada..

Reply | Posted on 3/5/2009 5:40:36 PM
 

ummizz says ...
  comelnyaaaa gambar.. kena pulak dengan quote dia..

Reply | Posted on 3/5/2009 10:03:40 PM
 

rina says ...
  aku pn byk kali gak duk click2... sbb cari yg kenan di hati. last2 x larat mak nk click dh...

Reply | Posted on 3/5/2009 10:12:49 PM
 

maya says ...
  aku kan.. sebabnya.. asalnya aku malas nak buat.... tapi akhirnya saje nak try... dah tu pulak dapat gambar lelaki mana ntah.. aku dah malas.. sekali baca balik rupanya gambar ketiga.. (gambar lelaki tu gambar pertama).. gambar ni punya kiut.. sebab tu bersemangat nak buat... :p

Reply | Posted on 3/5/2009 11:22:40 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server