HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

betul, dia memang gila kuasa
Wednesday, March 04, 2009
Posted on 10:34:40 AM | 10 Comments


Corat-Coret, Kisah Saya, Not So I.T. | 10 Comments
 

iamja77 says ...
  muahhahahaha.. ehh yang kat atas tuh screen apa plak.. ke mu ada 2 GPS. Mmg giler kuasa laa... hahahaha.

Reply | Posted on 3/4/2009 1:22:15 PM
 

tety says ...
  kalepul... meriah!
ni mana 1 nk kosentret nih....???

Reply | Posted on 3/4/2009 1:25:06 PM
 

rina says ...
  apa kata bg saya pinjam 1...

Reply | Posted on 3/4/2009 1:50:14 PM
 

Wan says ...
  wah, ni dulu ada cita2 nak jadi polis traffic ke?

Reply | Posted on 3/4/2009 2:09:25 PM
 

maya says ...
  ja: yang kat atas tu device dr garmin.. yg bawah tu, phone yg dimasukkan garmin..

tety: ini aku nak banding accurate ke tak.. & mane lg best..

rina: actually ade satu lagi, tapi takde holder... tak dapat nak eksyen ngan 3 sekali.. hahahha... tak lah.. none is mine..

wan: ade gak laa sikit2 mase main police sentri..

Reply | Posted on 3/4/2009 3:03:21 PM
 

lyein says ...
  hp aku leh masuk garmin tak?? mana nk cr garmin tu??

aku pernah jgk try guna gps kt hp aku ni tp kecek no peta dia..tak reti aku nk bc pasal kecek bebeno

Reply | Posted on 3/4/2009 3:10:12 PM
 

wan says ...
  sungguh it sekali maya penerangan mu ittu
aku langsung la tak paham tapi tak pelah..

p/s- haha maya, kensel! aku kensel buat sebab dah terasa suam suam kukuku itu. Kensel sekensel kenselnya.. diam diam je la buat malu aku je

Reply | Posted on 3/4/2009 5:13:08 PM
 

maya says ...
  lyein: rasenye henpon ko buleh.. sama ngan tety kan?.. hat ni peta buleh besar & kecik

wan: it ke? tak ler.. biase je ayat2 tu.. tak it pun..
aiyoyoyo pocoyo lah ko.. haha.. cam ni lah.. ko jadi penulis jemputan aku nak? buleh tulung tambah traffic aku (& nuffnang aku).. :D

Reply | Posted on 3/4/2009 6:25:03 PM
 

Wan says ...
  aku dah agak dah perkataan pocoyo itu akan terkena kat aku.. kekekeke yela aku redo, sebab mmg betul la kali ni.. muaa hahaha..
penulis jemputan tu agak2 akan glemer tak aku macam peengacara jemputan nona? hehe

Reply | Posted on 3/4/2009 11:05:13 PM
 

rina says ...
  apa ni... apa yg konah pocoyokan...

Reply | Posted on 3/5/2009 12:40:03 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server