HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

pouch ke?
Monday, March 02, 2009
Posted on 12:53:17 PM | 7 Comments

cari pasal lagi..

arrrgghhh.. sungguh saya tak dapat tahan. untuk finishing pun saya sanggup jahit butang sebelum bergegas hantar melly & elman ke sekolah. malam tadi lupa. masa mandi pagi tadi baru teringat.

saya tiru dari si dia ni. comel giler. saya jatuh cinta pandang pertama. apatah lagi tiba-tiba saya teringat saya ada reben yang sama - hadiah dari rina. tapi versi saya lain sikit. tapi saya jeles dengan kain coklat dia & butang coklat dia. saya tak banyak koleksi coklat, walaupun baju saya banyak berwarna coklat.


macam tote tapi kecil

saya akan gunakannya bila pergi lunch

untuk isi duit yang kecil-kecil

dan sangat sesuai untuk henpon saya juga


nota kaki: hei lian.. kenapa blog kamu ada ada nota?.. "The blog that you are about to view may contain content only suitable for adults." apa kamu dah buat? :)


Made by Maya, Bag, Sewing Corner | 7 Comments
 

rina says ...
  adakah ini ala2 pouch utk hp...

Reply | Posted on 3/2/2009 5:13:06 PM
 

lian lilstitchy says ...
  hehehee tatau la maybe sbb setting well..nnt lian tukar.. nice pouch then! =) hehehe same plak reben =)

Reply | Posted on 3/3/2009 9:42:25 AM
 

tety says ...
  adeihh kiut bangat deh... rina cepat2 la beli mesin jahit, bleh pakat lenjan jahit2 laks.... huhuhu

Reply | Posted on 3/3/2009 10:09:52 AM
 

maya says ...
  rina: ala-ala pun buleh. lala pun buleh

lian: hehe.. tq.. itulah.. reben sama.. yg terbalik dari ni pun saya ada

tety: tq! loh kok ngomong kayak di jakarta? haha!

Reply | Posted on 3/3/2009 12:52:45 PM
 

fid says ...
  salam
saya dah lama dah 'mengintip' kat sini...saya suka gilaaaaaaaaaaaa..hasil jahitan anda!!sungguh berminat...tapi saya tak reti menjahit atau dalam erti kata lain kalau jahit bag jadi kain buruk! hahahaa

Reply | Posted on 4/12/2009 8:14:00 PM
 

ellanie says ...
  maya...riben pada beg tu..jht tgn or mesin yek?

Reply | Posted on 4/16/2009 11:45:14 AM
 

maya says ...
  fid: hi fid.. sila buat macam umah sendiri... jemput minum ya.. :D

ellanie: yg ni saya jahit tangan.. sbb benang takde kaler coklat gelap tu, maka saya ikut jahitan jelujur dengan kaler cream.. tp ade lg saya buat, benang sama kaler ngan reben, makanya saya jahit mesin saja..

Reply | Posted on 4/16/2009 11:47:31 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server