HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

lili
Monday, March 02, 2009
Posted on 12:28:27 AM | 7 Comments

melly
sekarang
sudah berteman
siang dan malam
bersama lili


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 7 Comments
 

tety says ...
  wahh mu pun dah join nenek's club.... hahahha
melly dah geng ngn mek... 24-7 bekepit ngn anak...
lily nih beli kt mj aritu ke?

Reply | Posted on 3/2/2009 8:21:26 AM
 

rina says ...
  damia tgk ni mau teruja gak..

Reply | Posted on 3/2/2009 8:37:01 AM
 

maya says ...
  tety: hahahaha.. nenek's club eh.. yang kat mj tu, 5-6 kali aku dok ambik letak ambik letak.. giler mahal baby alive tu.. hat ni kat giant, rm5 jer... tak yah fikir panjang dah..

rina: hehe..

Reply | Posted on 3/2/2009 9:13:55 AM
 

Wan says ...
  wah tgk melly punya sengih, dari rumah auntie wan pun boleh nampak sinarnya ituuhh

Reply | Posted on 3/2/2009 10:21:10 AM
 

gee says ...
  comey lili nih. baby alive huhuhu.. itula yg menjd pojaan ati dina. masih lom mampu nk beli, mahal bebona.

Reply | Posted on 3/2/2009 2:56:53 PM
 

lyein says ...
  haaa yg bb alive tu mak oi gile mahal tak hengat..dhia byk koleksi bear je..tu pn sbb adiah bday last year...

tgk melly nye sengeh mmg tak kesian..tu kalo dpt bb alive tu mau sengeh spi ke telinga

Reply | Posted on 3/2/2009 5:51:25 PM
 

maya says ...
  wan: sinar paling mahal dari 2 batang gigi bawah tu.. hahahaha...

gee: dina dah tau nak yang macammana.. huhu.. parah gak poket kan.. seb baik melly masih lagi terima jer lah mak aku bagi apa pun.. heheh..

lyein: muahahaha.. kalau baby alive tu, abih senyum mak dia pun ambik.. mak dah tak mampu nak senyum..

Reply | Posted on 3/2/2009 6:26:20 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server