HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  ko memang pocoyo... wan nas* tanya dh ada blom... hehehe.

2x masuk ikea arini... 2x aku meroyan. rasa nk beli seme benda yang menarik tertarik ko mmg deboom.

lalu kat kain2... rasa arini gak nk beli mesin... nak jahit itu... nk jahit ini dengan kain2 yang sungguh menaikkan nafsu itu.

Reply | Posted on 2/28/2009 9:46:54 PM
 

ummizz says ...
  saya nak tengok gak gambar2 kain tu. hehe
selama ni gi ikea, tak terfikir nak tgk kain dia, sbb rasanya macam mahal.. hehe

Reply | Posted on 2/28/2009 9:52:04 PM
 

iamja77 says ...
  ok apa has.. .maya kata 0.5m depan dan 0.5 dlm. So 1 m dalam RM19.90. Melihat kain2 semua mmg menaikkan nafsu bak kata rina.. kalau boleh jahit sendiri alangkah bestnya. Tapi memikirkan tukang jahitnya MAYA... senyum je lah...

Reply | Posted on 2/28/2009 10:45:16 PM
 

maya says ...
  rina: itulah.. rase nak beli je semua.. memang bila tengok kain, macam2 rase nak buat.. aku belum tengok kain, tengok kat flickr je cukup.. rase semua org buat , aku nak buat.. lagi2 yg cute2 tu..

has: nanti bila aku dah bukak plastik aku amik gambar yer.. betul has.. aku rase pun mahal..

ja: hahaha.. menjahit pun banyak mase perlu dikorbankan tau.. terutamanya masa tido.. hahahah..

Reply | Posted on 2/28/2009 10:54:23 PM
 

tety says ...
  aku lak dah smpai rumah mcm menyesal la plak x beli kain2 yg sememangnya menaikkan napsu serakah tuh.... tp tu la kalo aku beli, tukang jahit dh ttp oder... abis camno tuh??

Maya, mil aku pun puji tote bag tuh...cunsss!!
adoyaiii td dk layan Intan, lupa nk layan m2u... huhuh esk aku m2u eh..

p/s: tukang jahit kt penang dah sedia nk ambk oder lum???

Reply | Posted on 3/1/2009 12:44:08 AM
 

Wan says ...
  TQVM maya, baiklah i terima surprise itu sbb i percaya taste u... tapi u juga wajib terima surprise i ( = kowtim dgn aiur liur yg landing kat kopil jelah ekk.. FOC kain tu)... mwaa hahaha.. acah jerr..
u kasi tau yer berapa harga.. i tak sabar nak tengok kain tu.. (x sabar nak tgk, tapi jahitnya entah bila)
Mwahhh

p/s- tet, tukang jahit kat penang yg kat depan taman aku sure dah sedia tet.. yg kat taman sebelah pun.. yg kat bangunan kailan aku rasa pun sedia, yang kat.. bla bla bla...

Reply | Posted on 3/1/2009 8:10:23 PM
 

tety says ...
  aku nk oder yg dk Taman Bertam Perdana tuh jek.... muahahhaha

Reply | Posted on 3/2/2009 8:17:16 AM
 

Wan says ...
  yg kat Bertam Perdana sudah ready, jap jap aku pi Bertam Perdana ye, sebelah je dgn taman aku dok ni tet.. muahaha

Reply | Posted on 3/2/2009 10:20:24 AM
 

maya says ...
  tety: haha.. rasanya kakak awak berminat nak beli mesin jahit.. :p .. cakap tq kat mil yer..

wan: aku dah bungkus kain tu.. tapi lupa bawak tadi.. :p nak suh masukkan order tet sekali ke?

tet lagi: eh eh.. bdr putra bertam.. amik!

wan: wah wah! hapie betul dia... muahahahah..

giler senang soalan ni.. 1+1

Reply | Posted on 3/2/2009 11:11:37 AM
 

tety says ...
  maya, tunggu masukkan kain aku b4 g pos ke putra bertam.... muahahahh

tuan rumah pun kena jwb soklan gak eh???
huhu gwe igt jiran tetangga jek nk kena jwb soklan matematik nih...

Reply | Posted on 3/2/2009 12:21:19 PM
 

Karen says ...
  Akak dah dpt email sya tak?

Reply | Posted on 3/2/2009 5:51:55 PM
 

roselynn says ...
  salam..
berminat dengan baju kurung sulam dari indonesia??
jom singgah disini..
hanya 125 sepasaang termasuk pos..
cepattt ..stok terhad

Reply | Posted on 5/5/2009 12:59:53 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server