HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

*/ order closed */
Thursday, February 26, 2009
Posted on 7:42:52 PM | 11 Comments

di atas kelemahan saya menghandle stress akhir-akhir ni, saya rasa, eloklah kiranya saya menutup order yang tiba-tiba terbuka. saya rasa, biarlah saya buat apa-apa pun dengan senang hati dan bukan dengan hati yang susah dan gundah-gulana. kerana saya rasa, ini bukanlah top priority saya pun.

ia sepatutnya hanya hobi. sebab namanya hobi, ia tak sepatutnya menyerabutkan kepala saya. sebab namanya hobi, saya harap ia dapat menghiburkan hati saya. sebab namanya hobi, saya harap saya dapat buat macammana pun yang saya suka. sebab namanya hobi, saya taknak dipaksa-paksa. sebab namanya hobi, saya cuma akan jual yang ready made saja.

sebab hari tu saya dah terbuka order, saya senaraikan balik di sini.

a. totebag warna-warni yang tak boleh di tarik-balik :p (sebab semua dah 60% siap, maaf saya agak kejam)
1. hanis
2. rina
3. tety
4. gee
5. lyein si kudus

b. totebag reversible tu (sila bagitau kalau tak jadi yer, sebelum sabtu, 8 pagi, maaf saya tak ambil order tambahan, kurangkan boleh)
1. elin
2. rina
3. hanis
4. gee

keputusan ini tiada kena-mengena dengan mana-mana pihak kerana ia adalah kelemahan saya sendiri.
jangan risau saya tak kemana-mana.
terima kasih di atas sokongan anda semua.


Corat-Coret, Kisah Saya | 11 Comments
 

rina says ...
  bak kata rona dlm rona rani makaroni... apa yg kita buat mestilah dari hati yang tulus ikhlas... atas rasa cinta kita dengan benda itu. lebih kurang camtulah kata2 dia kat incik azroni.

Reply | Posted on 2/26/2009 9:03:07 PM
 

maya says ...
  best eh citer tu? aku x penah tengok pun....

Reply | Posted on 2/26/2009 9:19:16 PM
 

iamja77 says ...
  sian maya.. aku last orang yer..:P walaupun tak masuk dlm senarai di atas.. hehhehe. tak per.. aku tak mintak cepat.

Reply | Posted on 2/26/2009 9:33:47 PM
 

gee says ...
  aku nye bila2 lapang ko wat la maya. jgn stress oke. me pon jiwa kacau lately, apsal ntah. anyway, tq sooo much, muuahhh..

Reply | Posted on 2/26/2009 10:50:40 PM
 

Wan says ...
  maya kalo pigi ikea beli belilah lebih fabs yg cun2 utk aku.. 0.5 cukup utk satu beg tak?

beli 2-3 pun tak pe, nanti aku bank in.. err berapa reganya.. nanti esok kita chit chat

Reply | Posted on 2/27/2009 12:16:51 AM
 

rina says ...
  eh... ayat aku tu cam tergantung. maksud sebenar yg i nk sampaikan... ko buatlah keje tu ngan rasa riang ria... tadak stress2... take ur time... sbb aku dan geng2 seme tadak hal cepat ke lambat ke... kan2... sbb kitoang seme dh tau camana keje ko... cuma kalu cepat dpt... tu kira bonus kt kitoanglah...

besok bleh dpt 2-2 beg ke... muahahaha. xdelah... i gurau2 jer.

i love u lah bebehhh

Reply | Posted on 2/27/2009 8:40:28 AM
 

rina says ...
  oh satu lagi... rona rani makaroni dh abis dh last week.

Reply | Posted on 2/27/2009 8:41:05 AM
 

Wan says ...
  odz ni aku agak agak ada kemaruk or mengidam nak makan makaroni bakar ke, makaroni sup ni....

Reply | Posted on 2/27/2009 9:40:35 AM
 

Karen says ...
  Kak bleh tak minta email?

Reply | Posted on 2/27/2009 10:06:27 AM
 

maya says ...
  terima kasih kawan2... saya rasa happy dapat luahkan di sini.. & saya rasa happy ade kawan yg macam kawan2..

karen: mayacaz@yahoo.com.. ermm... apesal email u bounce back?

Reply | Posted on 2/27/2009 11:21:07 AM
 

lyein says ...
  ditakdirkan ko terajin n tersuka nk wat lg revesible beg tu, sila masukkan aku dlm list...hehehe..yg kalerful tu pn aku nak jgk...waaahh..gile tamak...

ape2 pn tiada paksaan...:D

Reply | Posted on 2/27/2009 11:42:30 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server