HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

yeah! it's reversible
Wednesday, February 25, 2009
Posted on 1:10:25 PM | 18 Comments


yang hitam tu menawan


kita intai sikit


zoom in lagi


ye. kita terbalikkan. ade poket di bahagian tepi.


i heart the pattern.. it's something like... environmental friendly..


zoom in

saya memang senang bosan. sebab sepatutnya saya kena siapkan totebag-totebag warna-warni tu tapi bosan pulak mengadap benda yang sama tiap malam. sebab hasilnya pasti sama kan. jadi saya tak lah rasa eager sangat nak siapkan cepat-cepat sebab nak tengok cemana hasilnya. hehe..

saya kena take a break. sebab tu saya buat tote yang ni. kain dah lama saya reserve. saya dapat idea untuk bahagian corak hitam putih tu dari sini. kene pulak masa saya tengok tu saya memang ada kain pattern yang sama.

yang corak alien tu pulak, sebab saya nak try buat poket kat tepi.. jadilah begitu.. ok.. weekend ni saya sambung buat tote kawan2 saya pulak yer..


Made by Maya, Bag | 18 Comments
 

redcomel says ...
  kak maya...cantik..saya pun suka buat beg... kain2 canyik camni akak beli dimana ya.... cute sgt..

Reply | Posted on 2/25/2009 1:21:57 PM
 

maya says ...
  kain2 ni saya beli di ikea..

Reply | Posted on 2/25/2009 1:48:15 PM
 

rina says ...
  cop... cop...

Reply | Posted on 2/25/2009 2:10:52 PM
 

lyein says ...
  yg mana aku nye???

Reply | Posted on 2/25/2009 2:16:04 PM
 

ummizz says ...
  seriyes.. aku suka sangat.. cantiknya beg ni

Reply | Posted on 2/25/2009 2:19:43 PM
 

maya says ...
  rina: hehe..

lyien: sabor ler.. tengah jahit.. tapi hat design ari tu kan..

has: tq. buat le satu..

Reply | Posted on 2/25/2009 2:27:01 PM
 

kaezrin says ...
  aku nk cop yg nih..:P

biar lah lambat lg pung..aku nok.....

Reply | Posted on 2/25/2009 3:00:24 PM
 

iamja77 says ...
  1 meter la kan (dalam lain.. luar lain)... ok ok.. see you this SATURDAY.. muahahhaha... di mana.. IKEA IKEA IKEA..

Reply | Posted on 2/25/2009 3:47:39 PM
 

Wan says ...
  uwaa cantiknya fabric di ikea... awat penang tadak ikea hah

Reply | Posted on 2/25/2009 4:27:03 PM
 

gee says ...
  nak tempah! nak tempah! best jd cam maya, sume dia pandai buat

Reply | Posted on 2/25/2009 7:50:58 PM
 

maya says ...
  elin: hehehe.. orait..

ja: betul.. nanti kita jumpa..

wan: kami nak ke ikea ni.. nak kirim ke?

gee: oke.. i count..

Reply | Posted on 2/25/2009 7:57:31 PM
 

lian says ...
  maya! great ok! cantik giler fabs! how much fabs kat ikea??? especially this one.

Reply | Posted on 2/26/2009 11:37:51 AM
 

lian says ...
  hye maya...
the pencil case would be rm15
and the pouch is rm10 =)

both for rm30 including shipping.

Reply | Posted on 2/26/2009 2:38:00 PM
 

lyein says ...
  maya aku sker gak yg ni?? takkan nk cop byk design..tuko design bleh kah?? kekeekekekek

Reply | Posted on 2/26/2009 2:48:48 PM
 

maya says ...
  lian: tq!

lyien: pengsanlah i kalau semua buat camtu.. takmo amik order la dah pas nih...
muahahaha...

Reply | Posted on 2/26/2009 2:51:28 PM
 

mamasyazmar says ...
  cantiknye yg ni. for sale ke? ada tak in red? tq

Reply | Posted on 2/26/2009 4:14:40 PM
 

dida says ...
  lawanye bag ini....
nk satu..bape ni tokey bag?
minat giler...bg ler harganye...:P

Reply | Posted on 3/23/2009 11:09:14 AM
 

sharia77 says ...
  Nak jugak.....!!!! bole lg ker?

Reply | Posted on 4/2/2009 10:52:30 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server