HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cool ya?
Wednesday, February 25, 2009
Posted on 12:03:00 AM | 9 Comments

do you think this tote is cool?

wait until tomorrow...


Made by Maya, Bag, Sewing Corner | 9 Comments
 

malika says ...
  total awesomenessssss...

Reply | Posted on 2/25/2009 12:49:21 AM
 

hanis says ...
  alamak! Yg ni pun kalo bleh nk order. cantikss

Reply | Posted on 2/25/2009 1:08:28 AM
 

iamja77 says ...
  kan.. cantik gile.. cop.. kain2 ko beli kat ikea kan. katalah aku nak beli kat ikea mintak tlg ko jahit.. baper meter diperlukan yer?

Reply | Posted on 2/25/2009 8:12:58 AM
 

rina says ...
  a'alah... yg ni mmg 'sejuk nyaman'.... saya sukalah awak...

Reply | Posted on 2/25/2009 9:03:47 AM
 

maya says ...
  malika: tq

hanis: hehehehe... kalau betul nak, nanti aku kira2 nak beli kain baper meter sbb sabtu ni nak ke area situ lagi.. tp hat ni harga lain sebab pakai kain banyak sikit..

ja: kene tengok nak yang macammana. kalau yg warna warni sebelum ni tu.. sebab nak pakai 3 jenis kain corak lain.. kene lak beli sampai 3.. kalau cam tu 0.5m untuk yg belakang & tali.. & 2 lagi corak tu... tak tau nak cakap cemane.. buleh ke beli sikit?

kalau design cam ni pulak, kalau beli 0.5m, kene pulak tengok gambarnya cemane.. takut terpotong hat gambar yg kita nak ke.. btw, ade ke org amik upah buat tote? muahahahah... sebab rasanya susah nak agak cemane hasilnya.. & tak berbaloi beli kain pas tu upah org jahit... jd mahal..

rina: mcm f&n sarsi ke?

Reply | Posted on 2/25/2009 9:09:36 AM
 

WAN says ...
  eh kain ni cun giler.. suka rama2 dan kalernye tuhh..

Reply | Posted on 2/25/2009 10:41:03 AM
 

maya says ...
  tq wan.. nak ke? aku buleh tolong belikan..

Reply | Posted on 2/25/2009 7:59:20 PM
 

sabarein says ...
  Hi maya, saya berminat dgn fabrik hitam putih yg ada rerama tu..Kalau saya nak kirim kain tu kat maya bleh ker? Saya kat ipoh.. Klu bleh tolong msg saya kat 012 - 500 3205. Niat di hati nak buat nappy bag sendiri utk baby bakal lahir hujung bulan 3 ni..Bekenan sungguh saya ! hihii

Reply | Posted on 3/10/2009 5:33:29 PM
 

dida says ...
  bape harga bag ni cantik lak

Reply | Posted on 3/26/2009 3:06:12 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server