HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

jodoh di tangan tuhan
Tuesday, February 24, 2009
Posted on 9:44:28 PM | 4 Comments

this is my latest collection. heavy-weight cotton for my... eerrmmm beg kot.. tak tau lagi, dan entah bila lagi.. biasalah saya slow sikit (baca: saya sangat berhati-hati dan teliti) bila menjahit. konon-konon nak jahit 10 tali untuk 5 biji beg secara marathon, tu pun ambik masa 2 jam.

the black-white-green is form ikea.
the pink-white-green is from kedai sutera sg buloh.

umpama ikan dilaut, asam di darat, they match together.
jodoh di tangan tuhan.

nota kaki: bosanlah streamyx up & down...


Made by Maya, Stash, Bag | 4 Comments
 

malika says ...
  pssst: apa nama kedai di sg buluh tu? brp rm/meter

Reply | Posted on 2/25/2009 12:47:37 AM
 

jaja says ...
  maya,cantiknya yg marna pink tu.. berapa ek standard harga kat sana?

Reply | Posted on 2/25/2009 8:51:39 AM
 

maya says ...
  malika: errr... nama kedai seperti yg saya sebut di atas, kedai sutera sg buloh. (ataupun kedai kain sutera sg buloh lebih kurang lah). kedai dia xlah besar pun. deret2 kedai kat bandar baru sg buloh tu. mainly jual langsir, tempah langsir, kain langsir.. tapi kain kotton murah2 tu pun ade gak even xdelah banyak choice sangat pun.. kain baju kurung pun banyak etc etc...

jaja: yg ni rm18.90 semeter, tapi kualitinya sangat best.. sesuai untuk langsir.

nota kaki: nak mintak komisyen dari kedai sutera sg buloh.

Reply | Posted on 2/25/2009 9:00:58 AM
 

rina says ...
  fabrik kt ikea yg cam alien ada... cacing kerawit pun ada itu menggamit perhatian sayalah...

Reply | Posted on 2/25/2009 9:05:45 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server