HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cotmh - feb
Wednesday, February 18, 2009
Posted on 3:10:43 PM | 11 Comments

saya mengantuk.
sebab malam tadi saya tak boleh tido menyiapkan apartment.

tak dapat beli apartment yang ada swimming pool macam datin ja & datin rina tu, saya buat ajelah apartment sendiri. 4 bijik apartment untuk semut.

ah! mengantuknyaaaa...

entry saya:
http://www.forevergreenquilts.com/mayas-apartment.html


Made by Maya, Games, Patchwork | 11 Comments
 

rina says ...
  tak kira... aku nk cop apartment kaler pink tu...

Reply | Posted on 2/18/2009 3:15:52 PM
 

maya says ...
  hahaha... apartment ni mana buleh chop2 plak..

Reply | Posted on 2/18/2009 3:17:44 PM
 

rina says ...
  tak kira... kalu tak kasi... aku bakar apartment tu. muahahaha

Reply | Posted on 2/18/2009 3:35:33 PM
 

maya says ...
  oo.. main kasar yer.. mentang2 apartment i takde swimming pool...

Reply | Posted on 2/18/2009 4:22:02 PM
 

iamja77 says ...
  buat la satu swimming pool. sian ada 4 block apartment. penghuni2 tuh nak gakla mandi manda..

Reply | Posted on 2/18/2009 4:24:57 PM
 

tety says ...
  top up la wt playground skali... siyan kekanak rebina... kompem boring tuh.... hahahah

Reply | Posted on 2/18/2009 11:38:27 PM
 

rina says ...
  pastu jgn lupa wat surau, kedai dobi, kedai runcit sekali yer... oh paling penting management office. nanti senang nk byr maintenance.

Reply | Posted on 2/19/2009 9:03:46 AM
 

maya says ...
  muahahahahahha.....
pandai eh.. apa barang cakap je, bagi laa modal dulu baru buleh buat.. bukan setakat management ofis, isetan & eom pun i buleh letak nanti.

Reply | Posted on 2/19/2009 9:29:43 AM
 

Wan says ...
  eh i tak nampak apartment itu. I rasa internet connextion i teruk lah hari ni, i benci tauwww

Reply | Posted on 2/19/2009 12:00:40 PM
 

jaja says ...
  aku punya apartment ntah bila la mo siap ni, tapak dah ada,hehe...apsal yg ujung tu kedut semacam je?gara2 tak cukup tidur la tu.. oya maya, thx join tu giveaway. wish u luck!

Reply | Posted on 2/19/2009 5:31:05 PM
 

maya says ...
  wan: kecik sangat kot wan sampai tak nampak..

jaja: hahahahah.. nampak saje yer.. tu kedut sbb simpan komot2.. malas nak gosok sebab dah malam.. tq.. jadikan i dapat giveaway tu yer..

Reply | Posted on 2/19/2009 5:57:32 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server