HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cotmh - jan (buat balik)
Wednesday, February 18, 2009
Posted on 10:37:47 AM | 5 Comments

pengalaman mengajar.
saya tak perlu mencarut membebel lagi.

entry saya:
http://www.forevergreenquilts.com/mayas-house.html


Made by Maya, Games, Patchwork | 5 Comments
 

ummizz says ...
  sorry, aku blur tu.. project rumah ni macam kena tag ke camne?

Reply | Posted on 2/18/2009 10:48:37 AM
 

maya says ...
  has, ini challenge dari forevergreenquilts.com. sape2 nak join boleh... dia bagi blok by blok evry month.. so, hujung tahun baru siap.. tak ada apa2.. cuma dapat siapkan quilt je.. sbb buat sikit2, & masa panjang, tak lah pressure nak siapkan.. & bila ramai2 buat tu yg syok..

Reply | Posted on 2/18/2009 11:25:24 AM
 

faridah says ...
  cayalah maya....you pun join juga..dah hantar kat website di ke belum gambar tu?..februari punya block dah keluar..dah buat ?.heheh..best kan ramai yg participate challenge ni..esok ujung tahun dapt tengok semua punya quilt..besttt2..

oh ya itu kain gold saya pun ada..hahahah

Reply | Posted on 2/18/2009 11:55:14 AM
 

rina says ...
  aku berjaya detect.... hahaha

Reply | Posted on 2/18/2009 2:15:01 PM
 

maya says ...
  faridah: heheheh.. orang lain buat, teringin gak nak buat.. a'a dah hantar.. feb punya pun dah buat.. a'a kain gold tu ramai ade.. gee pun ade tak silap..

rina: detect ape yang? oh.. salah tu..

Reply | Posted on 2/18/2009 3:19:50 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server