HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

colors
Tuesday, February 17, 2009
Posted on 8:56:36 PM | 29 Comments

for my next experiment!


Made by Maya, Felt Creation, Stash | 29 Comments
 

malika says ...
  cantiknya!felt ke kain ni? Beli kat mana? Malika nak banzaii kedai itu juga

Reply | Posted on 2/17/2009 11:12:26 PM
 

Aleesa says ...
  Maya.... I jeles tauuuuu
Nak jugakkkkkk

Reply | Posted on 2/17/2009 11:27:43 PM
 

hanis says ...
  geram tgk kain kalerpul, projek apa plak maya

Reply | Posted on 2/17/2009 11:49:47 PM
 

maya says ...
  malika: ni felt. beli kat maycraf.com.my lagik murah dari craftwolrd kat ss2 tu..

aleesa: hehehe.. xyah jeles.. pi beli kat url kat atas tu..

hanis: hehehhe.. rahsia dulu.. (sebenarnya tak tau bila nak start)

Reply | Posted on 2/18/2009 12:08:48 AM
 

iamja77 says ...
  fuyooo cantik. aku pun geram tengok kain2 kalerpul ini.

Reply | Posted on 2/18/2009 8:18:27 AM
 

gee says ...
  lawanyeeeee...

Reply | Posted on 2/18/2009 8:28:10 AM
 

tety says ...
  cunsss... kok bisa tempah awal2 nih mbah??? hahaha wpunx tau projek apa, aku mmg suka sume projek2 mu...

p/s: skin remote keta x nak ambk oder ker??

Reply | Posted on 2/18/2009 8:43:08 AM
 

jaja says ...
  ni yg aku jeles ni.printed felt tu cantik sgt, tapi kemain mahal lg c maycraft tu jual kan..

Reply | Posted on 2/18/2009 8:45:57 AM
 

rina says ...
  colors of rangoli... meh buat sama2. hahaha.

Reply | Posted on 2/18/2009 8:48:47 AM
 

Wan says ...
  Cantiknya colour dia.. tak sabar nih nak tgk next projek

Reply | Posted on 2/18/2009 9:00:17 AM
 

maya says ...
  ja: saya pun geram.. nyum nyum nyum..

ge: tq..

tety: haha! nama pun experiment. tak tau lagi cemane hasilnya. skin remote keta tu, nanti dulu lah. tengah sibuk buat tote nih.. :p

jaja: ade alternatif tak? felt memang mahal rasanya. kalau beli overseas, shipping cost lak ya ampunn.. tapi yg plain murah laa sikit dari yang sebelum ni saya beli. tapi kurang sikit kualitinya rasanya..

rina: jom jom.. kita cari pot dulu. tepi swimming pool ke?

wan: haha! aku lak yang jadi tak sabar ni.. sabar-sabar.. setelkan tote dulu..

Reply | Posted on 2/18/2009 9:35:11 AM
 

Hani says ...
  berapa hari diaorg proses n pos ke u ye? cpt tak dpt?

Reply | Posted on 2/18/2009 10:29:16 AM
 

ummizz says ...
  banyaknya kain .. kalerpul.. felt ni mahal gak kan

Reply | Posted on 2/18/2009 10:43:13 AM
 

maya says ...
  hani: saya bayar ahad, semalam (selasa) saya dapat. yer lah. ahad orang cuti kan.

has: itulah.. beli hat kecik2 je tu has. tu dapat banyak kaler.. hehehe..

Reply | Posted on 2/18/2009 10:50:46 AM
 

lyein says ...
  xperimen ape lah ni haa dlm diam...
kalo amik order jgn lupe daku di sini

Reply | Posted on 2/18/2009 2:01:13 PM
 

elin says ...
  i like i like..projek apa ni cepat2 lah sneak preview...

Reply | Posted on 2/18/2009 3:14:00 PM
 

lian says ...
  hehehe jom maya! i'm done wid mine! lum preview jerk lg! haha mari2. kak ja laju jer.. dah siap dah pon.. jeles nih

Reply | Posted on 2/18/2009 5:18:39 PM
 

maya says ...
  lin: kenang daku dalam doamu

elin: ni nak cepat2 lah ni..

lian: i dah pernah buat klip rambut.. ni nak buat lain.. :p

Reply | Posted on 2/18/2009 5:22:15 PM
 

lian says ...
  heheheeh tula.. lian xwat buttons1 jeng jeng2... let see the outcome =P

Reply | Posted on 2/18/2009 6:45:11 PM
 

maya says ...
  wah wah!
ni tak sabar nak buat ni..

Reply | Posted on 2/18/2009 7:30:38 PM
 

lian | lilstitchy says ...
  maya. i'm done with the first part =P more felts coming up =) + hehe kak ja give away today ..=)

Reply | Posted on 2/19/2009 10:49:50 AM
 

dida says ...
  cantik kain tu...yg bunga bunga huhu...i like ure work...love it!...ure tote bag cun giler

Reply | Posted on 3/17/2009 4:38:49 PM
 

dida says ...
  x pat bukak pon page itu? uwaa

Reply | Posted on 3/17/2009 4:46:08 PM
 

maya says ...
  haha.. tertinggal t..
http://maycraft.com.my

Reply | Posted on 3/17/2009 4:59:12 PM
 

dida says ...
  mekaseh maya...:P... cuda link ek page maya kat blog cuda...takut nnti lupe add..nk singgah selalu nih hehe..
trimas

Reply | Posted on 3/23/2009 10:26:55 AM
 
maya replies ...
  tq cuda.. silakan..

Reply | Posted on 9/6/2009 11:48:23 PM
 

dida says ...
  dh masuk..x saba nk soping kain itu..tapi agak mahal jugak eh..huhu..sayang nk potong neh hehe...

Reply | Posted on 3/23/2009 10:30:04 AM
 

akmam says ...
  Salam,

Teruja betul baca Maya punya blog, saya minat benda2 craft nie... sgt teruja Maya punya blog mmg banyak info... Thanks a lot 2 share your idea, klu saya pandai dan creative mcm Maya sure saya pun share same...

Reply | Posted on 9/6/2009 10:58:11 PM
 
maya replies ...
  tq akmam...
macam tu lah juga harapan saya biar dapat share sama2... saya cuma buat apa yg termampu.. insyaallah akmam pun buleh buat juga..

Reply | Posted on 9/6/2009 11:49:38 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server