HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tudung swim ring
Monday, February 16, 2009
Posted on 11:14:47 PM | 12 Comments

ok laa ok laa...
walaupun takde gambar jelita, saya buat jugak lah entry infrared ni
(buat gaya ala-ala terpaksa)

hahaha... padahal sendiri mahu.
tak kira. saya nak letak jugak. tapi saya tak nak bagi pengeras.

cerita lain sila klik kat gambar atas tu.
mintak maaf, mereka ni agak sewelllll sikit. maklumlah, dah banyak urat terputus.
hahaha....

enjoy!

nota kaki: entry ni sebab saya takada tudung diy macam wan tu. tudung swim ring pun jadik lah. saya harap swim ring dapat mengglemerkan saya seperti ekin. :P (banyak kali dah saya dok serang wan ni, tak berupdate jugak blog dia)


Corat-Coret, MJ, Kisah Saya | 12 Comments
 

azie says ...
  hihihihi..maya...hang ni mmg kreatip la...menjahit buleh..melawak pun buleh...

by the way...amri sakit2 perut baca dialog yg hang cipta utk afiq n melly...dia kata kita sume dah sewelll...

dia pulak yg dok tanya2 bila lg mak2 dara sewel nih nak bergeder lg...

bila geng...cepatla diskas konvoi ke utara tuh...at least plan dr sekrg...senang nak bajet masa, date n kawasan2 yg sewaktu dgnnya...

Reply | Posted on 2/17/2009 12:02:45 AM
 

iamja77 says ...
  kakakaka... masa aku baca MUKABUKU Haniskan.. komen pada gambar ini lah yang buat aku nak gelak giler. Rina la nie.. sakit perut aku tau.

Bak kata Azie... tula, Maya serba boleh. Semua boleh buat. Lawak pun boleh. Buat hari2 aku ceria setiap hari membaca blog anda.

Bila mau buat konvoi?? Hhhmmm.. sapa nak jadi head projek?? :)

Reply | Posted on 2/17/2009 8:17:41 AM
 

rina says ...
  seniri mau tanya lagi marfuza ni... ekaulah ketua segala ketua. siapa sokong...

lepas ni aku gerenti... u akan jadi pelopor tudung terbaru di pasaran. 2in1 tudung + purdah.

Reply | Posted on 2/17/2009 8:54:27 AM
 

Wan says ...
  Menciklah byk kali taip hilang begitu saja.. semalam punya pun hilang.. ai benci taww

Ja jadik kepala kutu lah ja? Seksiteri kannn.. usulkanlah, lepas tu kita diskas kat emel berapa nak kutip, location etc. jgn tak jadiii

psstt maya, ai tak makan serang, sebab ai cool.. muahahaha benornya aku maleh, n tader idea nak updet

Reply | Posted on 2/17/2009 9:09:07 AM
 

iamja77 says ...
  i jugak... hahahhaha... oraitlah. Tadi i tengok kat bukit merah satu bilik dalam RM130-200. Ok tak? kolek RM20 sebulan, lagi 6-7 bulan dah bleh pi. Tapi bab simpan duit, sila orang lain pegang yer. Aku uruskan hat tempah2 ker, hat organize la.. amacam?

Reply | Posted on 2/17/2009 9:17:16 AM
 

azie says ...
  ja, 130 ek? ok camni....dulu azie pi bukit merah stay 2 malam, sewa apartment 3 bilik (1 master, 1 medium n 1 bilik kecik sikit) sewanya rm300 utk 2 malam...

rasanya kot amik pun leh share2 kot...2 family ke 1 apartment...ke cemana? lokasinya bukan dlm bukit merah tuh...sebelah jek...kat2 ngan nursing college ke apa ntah...tp x jauh laa..

pertimbangkanlah ye...

Reply | Posted on 2/17/2009 9:26:23 AM
 

kaezrin says ...
  org penang boleh sponsor bbq ngan cuppies and cake ker????

Reply | Posted on 2/17/2009 9:58:27 AM
 

maya says ...
  azie: kamu happy, kami pun happy. buleh ke kite berbesan?

ja: mana ada serba boleh. caca merba ade. kat pesbuk tu, saya suka gambar gee, vampire friendly.

rina: mekasih. rajin2lah doakan yer. saya sokong ja jadi kepala.

wan: lenkali copy dulu sebelum submit. ctrl+a & ctrl+c saje. itulah. kebal sungguh ko nih. ni aku bagi 3 das terus. SILA UPADATE!!

ja lagi: iyer lah.. ko jadi ketua lah. hat kerja-kerja kolek ke, tempah2 ke, acara apa ke, telematch ke, sukaneka ke, tu serah kat orang penang lah.. hehehhe.. pandai je saya serah tugas kan... hehe..

azie lagi: saya akan timbang badan saya juga

elin: saya pun nak sokong soalan tu.

Reply | Posted on 2/17/2009 10:01:50 AM
 

lian says ...
  hehehehe pki lense ker infrared? ker editing! jd la tuh =p

Reply | Posted on 2/17/2009 10:14:47 AM
 

maya says ...
  lian: huhu.. ini infrared dari infrared.jurufoto.com baju corak-corak semua dah macam kene clorox..

Reply | Posted on 2/17/2009 11:01:20 AM
 

Wan says ...
  org penang buleh je sponsor mana yg MURAH muahaha... takdelah boleh je I'Allah

korang carik la inpomesen.. nak suruh a ku jadik tukang kolek pun tak pe, aku bukan ada keje dok rumah je, tapi yg lelain silalah korang diskas n decide, aku tukang buat je ok...

Maya, aku nak update, tapi tadak gambar jelita cam korang, so merajuklah, tak buleh nak update tau

Reply | Posted on 2/17/2009 1:50:50 PM
 

lian says ...
  hahahahaha memg tang clorox tuh xbley thn!!!owh yer ker.. photographer ker.. hehe ley geng lian wedding photographer gak

http://newlyweds.fotopages.com

Reply | Posted on 2/18/2009 5:21:14 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server