HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

MJ 5th Anniversary
Saturday, February 14, 2009
Posted on 11:03:00 PM | 15 Comments

ini gambar yang saya ada menggunakan kamera tepon cabuk saya tu..


the banner by puan rina


hadiah-hadiah dan wakil dari penang
coklat kek dia sangatlah sedap...


aktiviti yang sentiasa di nanti


harta rampasan. special thanks to puan tety, puan hanis dan puan gee


special dari puan gee. tq so much gee... saya sangat suka!

gambar-gambar ahli, kenelah tunggu kamera cun pulak..

terima kasih kepada semua yang memeriahkan majlis,
dan terima kasih istimewa (special thanks?)
kepada puan ja yang menjadi tuan rumah.

kami anak beranak sangat happy
dan tak sabar nak pegi ke bukit merah lake town
atau lost world of tambun pulak....


Corat-Coret, MJ, Kisah Saya | 15 Comments
 

rina says ...
  takkan mlm2 buto nk suh aku mencarut kot... hahaha. bkn main pjg lg aku mengomen... tiba2 dia hilang.

try ingat balik...

1. aku pn duk terbayang gak td masa duk cuci muka... kita geng kl konvoi p belah utara. adoiii syok. siap ada telematch lg...

2. nk puji banner tulah... nampak cute jer dlm gmbr wpun hakikatnya hampeh.

3. nk ucap mekasih gak kt ja selaku tuan rumah utk acara yg gemilang ini.

4. eh anak daraku terselit gak gmbr. mekasih sbb sudi pinjamkan pelampung itu

Reply | Posted on 2/14/2009 11:30:39 PM
 

iamja says ...
  sama-sama.... waa kalau buat konvoy meriah tuh..

Reply | Posted on 2/15/2009 7:50:39 AM
 

ummizz says ...
  comel banner tu, aku tak sempat nak abadikan gambar kat banner.. huhu
datin gee jual beg ke?

Reply | Posted on 2/15/2009 8:55:06 AM
 

maya says ...
  rina: muahahahha.. lenkali kira betul2..
1. bestkan konvoi kat hiway.. nak lagi best, buleh buat treasure hunt sekali.. hehe
2. memang cute, mana ade hampeh.. camtu kat gambar, camtu gak lah kat luar..
3&4. sama-sama

ja: sila refer jawapan 1 diatas

has: sila refer jawapan 2 di atas. gee tak jual beg, tu exchange gift.. muahahaha...

Reply | Posted on 2/15/2009 10:09:50 AM
 

gee says ...
  1. mmg cun banner tu, berseri cam dlm white studio.
2. ermm.. icad tak abih2 isap jari.
5. sama2. saya juga sgt suke tote bag kaler hitam corak2 yg puan maya handmade tu. saya tempah 1 ye, bila2 pon boleh.

Reply | Posted on 2/15/2009 2:13:30 PM
 

Hani says ...
  Maya,
ni dekat desa saujana apartmen ke?
cam kenal aje.. i ada umah kat situ.. tp di sewakan.. hahaha kenal sgt itu swimming pool n dewan... MJ tu apa eh? ahaks.. keypochi aje

Reply | Posted on 2/15/2009 5:30:22 PM
 

maya says ...
  gee: ok ok.. saya dah beli kain lagi tadi..

hani: ni kat avilla apt, puchong.. serupa tp tak sama kot.. heheheh.. mj tu group kitorang.. :D

Reply | Posted on 2/15/2009 5:50:31 PM
 

Wan says ...
  aku gigit jari ni.. sob sob
tapi korang, jgnlah berangan je konvoi dan telematch kat utara ni, buat betul2 lahhh.. ada lagi satu tempat - Klah hot springs - siap hotel dia, cun jugakk. Boleh lagilah nak pujuk ih pi kalau perak tu sebab dekat kg dia kann.. fuh berangan.. buat kutu pun ok gak.. RMxx ke sebulan, so bleh rancang n buat grand grand sikit weh, telematch ke apa ke.. fuh syok.. err kalau tak next yr, taun ni pun ok apa? hehehe

Reply | Posted on 2/15/2009 9:15:10 PM
 

Wan says ...
  Eh beg tote hitam kat atas tu cantik, tp nak tgk beg tote yg maya buat handmade tu? Rina dpt kan??
Oo rupanya wakil yati sebijik kek.. aku kirim kentut perfume chanel je dari penang, tapi sampai dah hilang bau dah.. muahaha

Reply | Posted on 2/15/2009 9:20:10 PM
 

maya says ...
  wan,
baik2 tu.. nak putus dah jari tu.. susah nak sambung karang.. sape nak buat keje belah2 utara bila kami ke sana kalau jari ko dah putus? hehehhehe..

itulah aku cakap xyah tunggu nx year.. muahahaha.. aku x sabar dah ni.. best sangat..

aku belum sempat pun upload totebag tu... muahahha.. tak le hebat mana pun wan.. saje je diorang tu..

Reply | Posted on 2/15/2009 10:28:24 PM
 

tety says ...
  mmg grande bangat.... !

Reply | Posted on 2/16/2009 8:28:14 AM
 

iamja77 says ...
  aku pun ada terpk.. kolek RM10 or RM20 sebulan ker.. pastu tuh paling teruk pun dalam awal tahun depan ke.. kita pi la belah utara. syok gak kan. Mana2 lah.. janji tempat tuh ada swimming pool. hahahaha. Maklumla... anak2 pantang nampak air kan. Aku yang duduk rumah ada pool nie kan, anak aku jakunla mcm tak penah nampak air.

Reply | Posted on 2/16/2009 12:46:30 PM
 

kaezrin says ...
  ok kumpul dr sekarang rm20 sebulan cukup kot nk book hotel mana2 nanti di utara tuh...buleh pekena kandaqqq

Reply | Posted on 2/16/2009 2:23:16 PM
 

maya says ...
  saya stuju setuju...

Reply | Posted on 2/16/2009 3:18:11 PM
 

Can you increase your height by stretching? says ...
  Howdy! I could have sworn I've been to this site before but after browsing through a few of the posts I realized it's new to me.

Regardless, I'm definitely happy I discovered it and
I'll be bookmarking it and checking back often!

Reply | Posted on 9/3/2017 1:53:25 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server