HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  eh... eh sibijiklah. memang taste u sama ngan erra. aku rasakan... org yg pakai bj seperti di atas ni memang mengandungkan anak pompuan... sebab erra pn anak poms gakkan...

Reply | Posted on 2/11/2009 3:27:11 PM
 

mushroom says ...
  wah!!! taste artis neh...kagum!!

Reply | Posted on 2/11/2009 4:28:18 PM
 

maya says ...
  rina: hihihi... ko ngandung damia dulu pakai baju cam ni tak? series baju ni sebenarnya berserabut dan sangat meriah.. muahahahha...

mushroom: kekeke... poyo jer.. padahal melambak baju ni di kedai2 berhampiran... tapi apesal erra pakai baju ni eh? ke sebab dia tengok saya pakai baju ni? hehehhe.. sudah2.. buat kerja..

Reply | Posted on 2/11/2009 5:08:17 PM
 

lyein says ...
  tidak kusangkalah maya bahawasanye ko nye taste setarap artis....

aku rs kan maya, laki dia yg bc blog ko pastu laki dia blikan tuk erra..laki dia kan ade blog jugak..hahaaha..pastukan aku rslah pasni bile dpt anak pompuan, laki dia nk bli gown2 yg ko wat tuk anak dia..waaahh..keles lah maya...

Reply | Posted on 2/11/2009 5:57:07 PM
 

maya says ...
  wahahaha!... sungguh murni & sangat tinggi angan-anganmu itu wahai sahabatku lyein...

ee.. tak koser nak layan si maya tu, kata ee, baik aku cari jovian mandagie untuk design baju anak aku....

Reply | Posted on 2/11/2009 6:03:19 PM
 

jaja says ...
  eh?betul la sama!satu kilang kot... ke erra beli dgn u, maya?hehe...

Reply | Posted on 2/11/2009 8:29:25 PM
 

ellanie says ...
  wah2..glamer gitu...kalo erra tgk ni..sure terharu..hehe

Reply | Posted on 2/12/2009 12:13:21 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 9 =