HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

sama tapi tak serupa
Wednesday, February 11, 2009
Posted on 3:03:30 PM | 7 Comments

macam pernah ku baca di mana-mana tajuk ini baru-baru ini. sila angkat tangan!

ok. hari ni boleh bergossip. saya bukan suka sangat nak gosip artis kat blog saya ni. tapi hari ni terpaksa. itupun tiba-tiba hari ni teringat nak baca online paper. jarang-jarang saya buat, sebab saya malas baca berita. buletin utama pun dah di overwrite dengan dibo the gift dragon.

hari ni saya dipaksa oleh erra fazira yang cantik yang sedang mengandungkan anak perempuan ni.


berita lanjut klik di sini

erra memaksa saya kerana ini...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


gambar di ambil pada 26/07/07 - 2 minggu sebelum dahlia lahir

walaupun rupa dan fizikal berbeza, cuma perut yang sama, tapi saya sungguh tak sangka taste erra juga sama dengan saya. betul ke? betul ke? kata saya sambil menggosok-gosok mata yang memang kabur. oh! tidak ku sangka. buah cempedak menjadi nangka.


Corat-Coret, Kisah Saya | 7 Comments
 

rina says ...
  eh... eh sibijiklah. memang taste u sama ngan erra. aku rasakan... org yg pakai bj seperti di atas ni memang mengandungkan anak pompuan... sebab erra pn anak poms gakkan...

Reply | Posted on 2/11/2009 3:27:11 PM
 

mushroom says ...
  wah!!! taste artis neh...kagum!!

Reply | Posted on 2/11/2009 4:28:18 PM
 

maya says ...
  rina: hihihi... ko ngandung damia dulu pakai baju cam ni tak? series baju ni sebenarnya berserabut dan sangat meriah.. muahahahha...

mushroom: kekeke... poyo jer.. padahal melambak baju ni di kedai2 berhampiran... tapi apesal erra pakai baju ni eh? ke sebab dia tengok saya pakai baju ni? hehehhe.. sudah2.. buat kerja..

Reply | Posted on 2/11/2009 5:08:17 PM
 

lyein says ...
  tidak kusangkalah maya bahawasanye ko nye taste setarap artis....

aku rs kan maya, laki dia yg bc blog ko pastu laki dia blikan tuk erra..laki dia kan ade blog jugak..hahaaha..pastukan aku rslah pasni bile dpt anak pompuan, laki dia nk bli gown2 yg ko wat tuk anak dia..waaahh..keles lah maya...

Reply | Posted on 2/11/2009 5:57:07 PM
 

maya says ...
  wahahaha!... sungguh murni & sangat tinggi angan-anganmu itu wahai sahabatku lyein...

ee.. tak koser nak layan si maya tu, kata ee, baik aku cari jovian mandagie untuk design baju anak aku....

Reply | Posted on 2/11/2009 6:03:19 PM
 

jaja says ...
  eh?betul la sama!satu kilang kot... ke erra beli dgn u, maya?hehe...

Reply | Posted on 2/11/2009 8:29:25 PM
 

ellanie says ...
  wah2..glamer gitu...kalo erra tgk ni..sure terharu..hehe

Reply | Posted on 2/12/2009 12:13:21 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server