HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

sementara cuti
Monday, February 09, 2009
Posted on 7:58:45 PM | 8 Comments

kami balik kampung


bergambar di tempat biasa di depan rumah atok


dan di pondok kawan papa

.
.
.
.

dan kami bermain di playground


ok. first time melly berjalan sendiri di playground


abang yang dah biasa


di tempat biasa



Corat-Coret, Anak-anak Kita | 8 Comments
 

iamja77 says ...
  ooo gambar yang 50 tu takde kat sini ekkk

Reply | Posted on 2/10/2009 8:13:06 AM
 

maya says ...
  isk mak ja ni.. suka tau macam tu..
i malulah nak inteprem banyak2.. kalau betul 50 takpe... 45 pun takpe..

Reply | Posted on 2/10/2009 9:03:55 AM
 

iamja77 says ...
  muahahhaha... interprem jer.. kakaka

Reply | Posted on 2/10/2009 1:01:22 PM
 

rina says ...
  eh baju elephant tu buat seniri ke... cun...

Reply | Posted on 2/10/2009 2:14:40 PM
 

maya says ...
  rina: tanak jawab soalan ni... lu pikirlaa sendiri... hehehhe

Reply | Posted on 2/10/2009 2:52:22 PM
 

lian | lilstitchy says ...
  hehehe best giler maya! go grab it! fabric dier byk letgo gak

Reply | Posted on 2/10/2009 3:03:51 PM
 

Wan says ...
  eh bestnya pondok tu... sure best lepak situ kan

Reply | Posted on 2/10/2009 7:32:02 PM
 

maya says ...
  lian: eerr.. shipping dia mahal tak?

wan: memang best wan, kalau tak panas... isk.. kalau candle lite dinner atas tu, confirm romantik... pas tu langsir tukar putih plain.. haih!!
tu aku kagum sbb kawan saher buat sensorang tu...

Reply | Posted on 2/10/2009 10:28:48 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server