HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

siapa dia sebelum daku?
Friday, February 06, 2009
Posted on 10:31:44 AM | 8 Comments

tahu tak macammana rupe alarm remote toyota?

mula-mula saya tengok, macam WOW! gitu.. tapi bila selalu sangat terlipat dan keluar masuk poket jeans (saya ada handbag, nampak sangat sape yang selalu buat cam tu kan? :P) pemegang dia yang berupa getah tu patah.

mula-mula tu yang patah, saya simpan, pakai kunci spare. sekali tu dua-dua dah patah. atas inisiatif suami saya, dia telah meletakkan pin. nampak macam kreatif lah kan. macam scrapbook tu, letak pin. tapi takde lak gambar nak tunjuk. boleh bertahan lama jugak. tapi tempat lubang pin tu pulak patah sampai ke hujung.

atas inisiatif saya yang takut remote tu jatuh di mana-mana terutamanya dicelah lift ofis saya, atau lubang longkang rumah saya, maka saya men-transform-kan ia menjadi begini..

tada!

tengoklah nanti berapa lama boleh bertahan. boleh saya tukar-tukar skin.


Made by Maya, Felt Creation, Sewing Corner | 8 Comments
 

hanis says ...
  maya yg kreatif. remote honda city pun serupa gitu gak. mmg dah penah patah pun. apakata buat lebih bagi aku 1 hahaha

Reply | Posted on 2/6/2009 12:04:02 PM
 

rina says ...
  1st komen saya tulis pakai pc baru saya. ada kena mengena ke tak... pedulik apa saya. hahaha.

cute tu baju baru remote alarm cik v ko...

alarm remote honda jazzy bapak aku pn camtu gak... memang dh patah dh pn. yelah plastikkan...

Reply | Posted on 2/6/2009 12:04:04 PM
 

azie says ...
  kreatif tuhh...byk tul idea si maya nih..

Reply | Posted on 2/6/2009 1:47:26 PM
 

tety says ...
  kiut giler.... kretip!
tu la pogy aritu tuka remote yg cap apa ntah.. dah takde H dah... huhu kes dah bercerai berai gak la...

apakata mu wt skin remote byk2 nti?? huhu bleh la wt bisnes 14.2 nih....

Reply | Posted on 2/6/2009 2:39:23 PM
 

jaja says ...
  hehe...kreatif memang le kreatif. tp mcm nakal je aku tengok tu maya. :-P

Reply | Posted on 2/6/2009 2:45:12 PM
 

maya says ...
  hanis, rina, azie & tety: memang mende tu mudah patah kan.. ape punye invention lah.. hat ni jahit mati kat situ terus... takleh buka2 dah.. nak bukak kene gunting. memang stok takleh jual punye.. muahahaha...

tambahan untuk rina: cemane pc baru best tak?

jaja: aiyo ini budak nakal. ade nampak cam mende lain ke? sila salahkan toyota.. hehe..

Reply | Posted on 2/6/2009 2:50:22 PM
 

hana says ...
  ye, saya punya remote city juga telah jadi begitu jua. sudikah cik puan maya komersialise kan sarung remote itu. saya sanggup membelinya :P

Reply | Posted on 2/6/2009 3:18:50 PM
 

maya says ...
  hana... permintaan tuan hamba sangat menyentuh hati.. apesal tiba2 saya rase berkobar2 lak nih?

Reply | Posted on 2/6/2009 11:05:55 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server