HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

back to the future
Thursday, February 05, 2009
Posted on 9:44:22 AM | 3 Comments

stroller ni saya beli semasa sesi penjelajahan masa lepas (1977) pada tahun 2005. tapi rasanya tempat yang saya jelajah tu bukan area kelantan, sebab tak pulak saya dengar orang cakap kelantan kat situ. jadi cerita stroller tersandar di tepi garaj kete yang hilang tu rasanya tak betul. lagipun stroller saya ni rasanya lebih cantik. hahaha!

saya beli stroller ni sebab stroller ni ringan, senang nak bawak naik kapal terbang, mase tu nak ke pulau pangkor. sekarang stroller ni sentiasa tersandar di tepi garaj kete saya pula. senang bila nak sorong melly pi kedai. kadang-kadang jadi bajak elman dan kawan-kawan juga.


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 3 Comments
 

rina says ...
  raja lawak musim ketigalah ko ni maya... adoiiii sakit perut aku... bukan sebab gelakkan ko... tp sebab aku nk berak... tp duk tahan nk baca celoteh giler babas ko ni.... muahahaha

Reply | Posted on 2/5/2009 10:46:17 AM
 

Wan says ...
  tak abis lagi ke perang cinta ko n odz maya? Takpe 14hb ni boleh tamatkan sempene velentain day kat rumah ja (i tak sambut taw)...

oklah i tumpnag gelak baca paragraph pertama tu: muahaha

Reply | Posted on 2/5/2009 12:54:51 PM
 

maya says ...
  rina: kalo ko tak sempat pi toilet & opis berbau semacam, jgn salahkan aku kat blog ko lagi tau... kekekkeke..

wan: itulah wan.. rina nilah.. orang dok diam2, dia pi serang hendap pulak.. esok i ingat nak letak gambar meriam pulak.. takpe, gelaklah.. i nak perang cinta ngan u, u tanak update blog pulak.. sian tau i bertepuk sebelah tangan...

Reply | Posted on 2/5/2009 1:01:30 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server