HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  mj pertama yang saya kenal adalah... TETY. hahahaha

Reply | Posted on 1/30/2009 12:59:40 PM
 

maya says ...
  aku tau... mesti dah lame ko kenal dia kan...
heheheheh..

Reply | Posted on 1/30/2009 1:20:12 PM
 

jaja says ...
  aku pon kena jugak???... :-P

Reply | Posted on 1/30/2009 1:25:59 PM
 

Wan says ...
  Wah dah lama kita kenal kan maya...

Reply | Posted on 1/30/2009 2:55:33 PM
 

mombloggersplanet.com says ...
 
Hi,

I have just launched a new listing for Malaysian moms/women sales blog/online shop. It's called the MarketPlace.

You're invited to list your online shop there.

Please visit http://www.mombloggersplanet.com/marketplace

Have a nice day!

Reply | Posted on 1/30/2009 4:47:06 PM
 

maya says ...
  jaja: ada jaja!

wan: itu laa.. lame tu..

mombloggersplanet.com: tq!

Reply | Posted on 1/31/2009 12:00:51 AM
 

faridah says ...
  aik you pun bagi juga award ni kat i..?..ingat jaja sorang aje yg bagi..heheh tapi i dah buat entry dah pasal ni...gi lah tengok..tapi i buat entry tu dari jajalah sebab tak tau yg you pun bagi kat i jugak...nasib baik buka kat sini ..tup2 tengok ada nama ku disini...hahaha..thanks maya..you rockkk..heheh

Reply | Posted on 1/31/2009 1:17:40 PM
 

maya says ...
  ya faridah.. untuk u ade juga.. sila2 ambil jgn malu2..
nampak sangat faridah tak bace blog saya yer.. haip!..

hehe

Reply | Posted on 1/31/2009 1:54:43 PM
 

dania & Gee says ...
  sesedap me baca. ternampak nama kat bawah sikit jatuh dari kerusi. muahhahaha. thanks.

will jawab tag ni dan akan .......

Reply | Posted on 1/31/2009 8:02:03 PM
 

maya says ...
  gee, akan ape? huisshhh... suspen je..
sib baik kerusi tu kuat, kot tak mesti dah jatuh..

Reply | Posted on 1/31/2009 9:10:57 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server