HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

award yang kiut
Friday, January 30, 2009
Posted on 11:59:03 AM | 10 Comments

The rules of this award are:-

1. Copy Badge "2008 Cute's Blogger Award" untuk diletakkan di blog anda

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

ianya adalah rina, ibu muda beranak dua

3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya...

saya baru je buat 16 fakta auta hari tu. la ni nak kena tambah lagi 10 pulak. ok, saya cuba sekali lagi.


  1. saya start blogging pada jan 2002. tapi mase tu dipanggil jurnal yang mana saya pun join geng jurnal walaupun saya tak aktif. cuma sekumpulan kecil yang saya kenal yang sekarang ada juga berhubung melalui facebook. ya. facebook untuk orang yang dah lama tak jumpa.

  2. saya on & off saja blogging ni sejak itu, dan banyak juga url-url yang saya guna dulu. entry sebelumnya dah selamat dihapuskan, kecuali entry 2004 tak tau cemane nak hapuskan sebab email dah tak valid, password pulak dah tak ingat. yang dah tak berapa aktif sekarang adalah fotopages saya.

  3. saya start kenal MJ pada 2004. elin & wan adalah yang saya kenal sejak zaman geng jurnal.

  4. saya guna url crazyartzone.com ni sebab asalnya untuk orang lain. pas tu tak jadi. supaya tak membazir, saya gunalah terus. tapi macam tak sesuai dengan isinya kan. takde art pun.

  5. asal entry blog ni adalah pasal scrapbook dan kehidupan harian saya.

  6. selapas anak perempuan saya lahir, kebanyakan entry adalah pasal jahitan dan hidup saya dan anak-anak juga.

  7. masa sekolah rendah, saya ada buku lagu yang mana saya salin semua lirik lagu yang saya suka. saya ingat masa tu zaman sudirman, anita sarawak, sharifah aini, ramlah ram, ibnor riza, ellycat, etc etc.. hehehe...

  8. masa sekolah menengah, saya tak ada buku lagu, tapi saya start tulis diari. saya tulis lagu kat katil asrama. jahatnya saya. saya dah hapuskan diari-diari saya selepas habis belajar.

  9. masa form 5, saya ada scrapbook yang ditulis oleh kesemua kawan-kawan saya. sampai sekarang saya suka membelek scrapbook tu. sekarang kami berhubung juga melalui facebook.

  10. saya buat entry ni sebab award kat atas tu sangat kiut.

pemenang seterusnya untuk award cute ni adalah:

1. dania & gee
2. faridah
3. zura
4. jaja
5. mj


Corat-Coret, Tag, Kisah Saya | 10 Comments
 

rina says ...
  mj pertama yang saya kenal adalah... TETY. hahahaha

Reply | Posted on 1/30/2009 12:59:40 PM
 

maya says ...
  aku tau... mesti dah lame ko kenal dia kan...
heheheheh..

Reply | Posted on 1/30/2009 1:20:12 PM
 

jaja says ...
  aku pon kena jugak???... :-P

Reply | Posted on 1/30/2009 1:25:59 PM
 

Wan says ...
  Wah dah lama kita kenal kan maya...

Reply | Posted on 1/30/2009 2:55:33 PM
 

mombloggersplanet.com says ...
 
Hi,

I have just launched a new listing for Malaysian moms/women sales blog/online shop. It's called the MarketPlace.

You're invited to list your online shop there.

Please visit http://www.mombloggersplanet.com/marketplace

Have a nice day!

Reply | Posted on 1/30/2009 4:47:06 PM
 

maya says ...
  jaja: ada jaja!

wan: itu laa.. lame tu..

mombloggersplanet.com: tq!

Reply | Posted on 1/31/2009 12:00:51 AM
 

faridah says ...
  aik you pun bagi juga award ni kat i..?..ingat jaja sorang aje yg bagi..heheh tapi i dah buat entry dah pasal ni...gi lah tengok..tapi i buat entry tu dari jajalah sebab tak tau yg you pun bagi kat i jugak...nasib baik buka kat sini ..tup2 tengok ada nama ku disini...hahaha..thanks maya..you rockkk..heheh

Reply | Posted on 1/31/2009 1:17:40 PM
 

maya says ...
  ya faridah.. untuk u ade juga.. sila2 ambil jgn malu2..
nampak sangat faridah tak bace blog saya yer.. haip!..

hehe

Reply | Posted on 1/31/2009 1:54:43 PM
 

dania & Gee says ...
  sesedap me baca. ternampak nama kat bawah sikit jatuh dari kerusi. muahhahaha. thanks.

will jawab tag ni dan akan .......

Reply | Posted on 1/31/2009 8:02:03 PM
 

maya says ...
  gee, akan ape? huisshhh... suspen je..
sib baik kerusi tu kuat, kot tak mesti dah jatuh..

Reply | Posted on 1/31/2009 9:10:57 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server