HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

blog i read
Thursday, January 29, 2009
Posted on 7:18:25 PM | 4 Comments

sebab saya nak kurangkan masa loading page saya ni, maka saya alihkan rss entry terbaru kawan-kawan yang saya listkan di sebelah kiri blog saya ni ke sini, supaya saya boleh share dengan sape-sape yang terjebak ke situ. tapi taklah banyak sangat. sebab yang selebihnya ada kat google reader. yang tu lebih privacy sikit.

kadang-kadang saya menumpang baca di sini juga.. sebab tu saya pernah suruh dia tukar layout, letak link kat bahagian tengah. heheheh.. tak pe kan rina kan? kan? kan? saya suka!

salah satu blog yang saya suka baca yang saya tak listkan di sebelah kiri blog saya ni, ialah belog anak dara cantik ni. walaupun umurnya masih muda, tapi dia ada banyak idea-idea best. walaupun kadang-kadang ceritanya panjang berjela, saya tak jemu nak baca sampai abis. seingat saya, saya start baca belog dia ni bila belog dia terpilih jadi featured blog kat nuffnang untuk bulan september tahun lepas. jarang-jarang blog bahasa melayu nak listed kat situ. sekarang ni dia dah jadi pelakon pulak.

ok. cerita pasal blog ni, ni ada 2 blog contest:
1. Rediscover Freedom with Blogs dari www.awana.com.my. contest until 10 feb 2009
2. Blog @ TLC dari www.thelilcaliph.com. contest until 1 mar 2009

saya teringin nak buat. tapi takde idea. so, kawan-kawan yang rajin perah otak cari idea tu, cepat! rajin-rajinlah mengarang.

ya! ini adalah promosi percuma.


Corat-Coret, Favorites | 4 Comments
 

rina says ...
  caittt... kenapa nama aku diwar2kan kat sini cik kak... nk kena ni... ishhhh. hehehe.

aku buat belog tu (tiru hanis zalikha) semata2 utk kesenangan aku sebenarnya. dulu2 aku baling dalam favorites folder jer...

aku pulak follow blog si hanis zalikha tu lps diperkenalkan oleh awaklah. lps tu memang takkan miss punyalah utk baca dan baca.

Reply | Posted on 1/30/2009 8:29:22 AM
 

maya says ...
  hehehhe.. takpe lah.. kite share2 lah kesenangan tu...

Reply | Posted on 1/30/2009 3:04:51 PM
 

mushroom says ...
  saya pun suka bc belog hanis tuh!! :D mama die cun gak..hehehe ade belog sendiri "model 80an"

Reply | Posted on 1/30/2009 5:42:08 PM
 

maya says ...
  hehe... betul..
bukan saje mama dia.. kakak dia, adik dia pun ade blog juge.. semua memang pandai menulis... kan? bagus betul famili dia.. :D

Reply | Posted on 1/30/2009 5:44:14 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server