HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

this is sOoOoOoOoo fun
Thursday, January 15, 2009
Posted on 10:08:13 PM | 11 Comments

lamanya saya tak berscrapbook.. dulu saya sangat suka berscrapbook, boleh kate addicted, terutamanya masa saya terlantar nak bersalinkan melly dulu. tak ada apa nak buat, browse sana sini, download dan edit segala element yang didownload tu guna photoshop.

baru-baru ni saya dapat link dari fliffy yang sangat rajin berscrapbook sampai sekarang tu. kita dah tak perlu susah payah untuk berscrapbook lagi. segalanya ada di di sini. memang senang sangat. semua ada depan mata. dari background paper, ke segala jenis element.. bunga-bunga cinta.. alpha semua ada.. wording. banyak pilihan pulak tu.. tinggal tarik-tarik saja nak susun cemana.. layout yang dah sedia ada pun banyak. cantik-cantik lagi... tinggal masukkan gambar je...

haih!... apesal dulu-dulu takde camni? tak payah pening kepala nak susun cemana kan.. register free, & kite buleh simpan scrapbook yang kita buat tu kat situ.. so, buleh link saje dari mana-mana website ke situ.. nak download pun buleh..

try lah.. syok giler...
nak lagik best, hantarlah kat kedai gambar.. senang-senang je buleh buat sticker..

http://www.cropmom.com/


Scrapbook, Graphic Tools, Resources | 11 Comments
 

tety says ...
  aku mmg smpai skang x pro2 wt LO nih... dr dulu la tahap aku beginner... hahahha

Reply | Posted on 1/16/2009 8:19:13 AM
 

rina says ...
  nak try gaklah nanti

Reply | Posted on 1/16/2009 9:10:45 AM
 

ummizz says ...
  waa cun la, aku pun lama tak berscrapbook!
tq maya

Reply | Posted on 1/16/2009 11:18:35 AM
 

maya says ...
  tety: guna ni, mesti jadi pro lah..

rina: sila try.. anda tak akan menyesal

has: comelkan.. template pun comel2.. jadikan wallpaper kat phone pun comel.

Reply | Posted on 1/16/2009 12:37:52 PM
 

Kathryn says ...
  So glad you like CropMom! Thanks for writing about it.

Reply | Posted on 1/16/2009 2:48:55 PM
 

Wan says ...
  Wah bagus ni, nanti nak buatlah dan nak print, lawa pulak tu... tak perlu guna space n memory PC kan

Reply | Posted on 1/19/2009 11:46:20 AM
 

noreda says ...
  CropMom mmg best...
Thanks melly!

Reply | Posted on 1/22/2009 10:23:16 AM
 

Steph says ...
  Wow... this is great! Thanks for sharing!

Reply | Posted on 7/7/2009 2:37:57 PM
 

hanis says ...
  nice..thanks for sharing

Reply | Posted on 11/9/2009 5:32:49 PM
 

liza says ...
  really luv it... comei..

Reply | Posted on 3/25/2010 5:32:34 PM
 

juzbetty says ...
  wow..cool! Thanks for sharing this.

Reply | Posted on 6/3/2011 11:28:57 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server