HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cd case to pin cushion
Friday, January 09, 2009
Posted on 11:47:37 PM | 2 Comments

ni jaja punye idea... saya suka idea jaja ni..
bagus juga buleh recycle barang.. bila saya ade mase saya pun try lah buat...
jumpa pulak tapak cd case tu yang kaler pink..

sekejap je saya buat sebab saya buat yang simple saje.. tak berapa kemas pun..
tapi, penutupnya macam pendek kan?..
jadi bila nak tutup, terpaksa susun jarum tu kat tepi tu, kat kelopak-kelopak bunga..
ade penutup yang panjang sikit, tapi papa pakai lagi..
papa kerja malam ni.. esok papa balik, nak tanya dia, buleh tukar tak.. heh heee...


Made by Maya, Pin Cushion, Recycle | 2 Comments
 

tety says ...
  K I U T sangat2!

Reply | Posted on 1/11/2009 12:05:26 AM
 

jaja says ...
  ha kan,jadi pun.ok apa!lepas ni bleh pelbagaikan lg design kan,bleh tukar2 idea.gud job maya!

Reply | Posted on 1/11/2009 3:31:47 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server