HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

bila saya suka
Wednesday, December 31, 2008
Posted on 3:37:52 AM | 6 Comments

bila saya suka dengan apa yang saya kerjakan, tenaga saya tiba-tiba jadi ada, dan semangat saya membuak-buak. sebab tu sekarang pun saya masih berkerja (kerja ofis, ok? ya.. sila muntah sekarang sebelum saya yang termuntah), sambil curi-curi update blog (eh.. sambil curi-curi bloghopping juga).

dan.. saya pun dah mengantuk.
happy new year!

bloghopping: Following links from one blog to another, reading about the lives of people you have absolutely nothing to do with. taken from http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bloghopping


Corat-Coret, Kisah Saya | 6 Comments
 

julia says ...
  Selamat Tahun Baru!

Reply | Posted on 12/31/2008 3:43:48 PM
 

wan says ...
  tak aci tau, semalam ! post comment ada yang telan komen I... tak aci tau... I tak suke lah cam ni..

Selamat tahun baru maya!
Paham, bila minat berkobar2 buat kan.. cuma satu je kita tak sama.. aku ni tepid2 ciken shit .. mu pulak mmg minat sentiasa mekar... kipidap maya!

Reply | Posted on 12/31/2008 7:30:49 PM
 

tety says ...
  Selamat tahun baru 1430 / 2009 utk Maya & family, dr kami di Saujana Gombak.

Reply | Posted on 12/31/2008 11:02:10 PM
 

iamja says ...
  Happy New Year My Friend..

Reply | Posted on 1/1/2009 12:28:20 AM
 

maya says ...
  thx to julia, wan, teti & ja..

wan.. sori ler.. kira2 salah kot.. hehhee.. u lagi x aci tau.. x bagi orang komen.. :p

Reply | Posted on 1/1/2009 11:08:42 AM
 

nima says ...
  euuwww...

Reply | Posted on 3/25/2010 12:19:54 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server