HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

maths
Saturday, December 13, 2008
Posted on 5:30:39 PM | 5 Comments

hari ni terdampar saja di rumah. sebab tukang bawa ke mana-mana keluar bekerja.
boring-boring.. saya buatkan satu page untuk elman.

maths

korang pun buleh try. ;-)


Corat-Coret, Not So I.T., Anak-anak Kita | 5 Comments
 

tety says ...
  aku dah try.... suh danial wt.... suka die... nti leh share yg lelain lagik maya.... tengkiu....

Reply | Posted on 12/13/2008 7:21:34 PM
 

maya says ...
  haha...
danial tu mesti dah pro kan..
tu maths tahap elman je tu.. tu pun banyak sangkut.. :p

Reply | Posted on 12/13/2008 7:55:11 PM
 

iamja says ...
  wa best . aku plak sibuk main.. mcm buat verification ko plak.. hahahahha.

Reply | Posted on 12/13/2008 10:34:34 PM
 

wan says ...
  bagus ni maya, aku boleh suruh luqman try

Reply | Posted on 12/16/2008 1:24:21 AM
 

maya says ...
  tq ja & wan..
sila mainkan.. aku suka kalau ade orang lain guna ni juga...
mungkin aku akan tambah dari semasa ke semasa, ikut perkembangan elman.. sebab budak2 ni suka yg baru jer.. kalau dah selalu main yg tu diorang boring pulak..

Reply | Posted on 12/17/2008 9:34:14 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 8 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server