HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

laila says ...
  Laila pun pernah terfikir nak bela kucing tapi disebabkan takut mereka2 ni berak Laila pun amik keputusan bela ikan mas.Dan yang jadi masalahnya, susah nak tinggalkan ikan nih ... balik kampung sure ade jer yg mati .. last2 tak bela apa2 skrg .. :)

Reply | Posted on 12/15/2008 1:44:46 PM
 

has says ...
  anak2 aku pun suka benar dengan pets.. memula diorang nak cat jugak, pernah bela sekejap - momoe, tapi lepas tu atas sebab kesihatan, terpaksa hantar momoe balik kampung.. dan akhirnya kami bela hamster.. ada 3 ekor dah, lagi satu menanti hari nak beranak.. haha.. senang nak jaga and transferable. dah nak hampir setahun dah, sebab beli hamster tu as birthday present haziq. selain tu, kami pun ada fish

Reply | Posted on 12/15/2008 2:24:18 PM
 

maya says ...
  laila: saya ni tak pernah pun terbayang nak ada kucing.. teringin nak bela ikan tu ade lah.. tapi ikan emas memang susah sikit nak jaga kan..

has: cian momoe.. ni pun tak taulah berapa lama buleh bertahan nih.. oh.. bela hamster senang eh?..

Reply | Posted on 12/16/2008 12:36:22 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server