HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Sepit rambut lagi
Tuesday, November 18, 2008
Posted on 4:24:42 PM | 2 Comments


inilah hasil dari idea-idea yang saya ceduk dari serata internet.
suka sangat saya buat mende ni sekarang.
ralit juga.
saya nak cari banyak lagi bahan.
puncher. felt. reben.
dan banyak lagi idea yang belum sempat saya cedok.
saya sangat suka. suka. suka.

eemmm.. tapi tak tahu sampai bila.
entah sekejap. entah lama.

mari ke kedai saya


Made by Maya, Felt Creation, Hair Accessories | 2 Comments
 

Jaja says ...
  comel la..klip rambut ni ingatkan sy kat dibo the gift dragon, cute sgt. oya, sypun ada creation dr felt juga. jemputla ke blog sy, bleh kita tukar2 idea

Reply | Posted on 12/10/2008 3:57:36 PM
 

maya says ...
  tq jaja...
best citer dibo tu.. memang ade gak teringin nak buat cam dibo tu.. tapi belum sampai lagik.. hehhehe..

Reply | Posted on 12/14/2008 12:20:22 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server