HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Hair Clips
Saturday, November 15, 2008
Posted on 8:56:45 PM | 12 Comments


lama dah saya beli material nih. tapi cuma ada 3 kaler. sebab saya tak tahu bila saya akan guna.
semalam tiba-tiba saya teringin nak buat hair clip.
saya search dan google dan search dan google.. dan saya dapat idea.
inilah hasilnya. dan saya sangat suka.

cuma saya kena cari lebih warna.
akan saya usahakan juga.

mari ke kedai saya


Made by Maya, Hair Accessories, Felt Creation | 12 Comments
 

rina says ...
  cutelah. tanak main jual2 ke... tp mek skang dh kureng pakai clip2 ni. ikat rambut pn susah dh skang. tp cute gilerlah. i likeee

Reply | Posted on 11/16/2008 7:55:08 PM
 

maya says ...
  heh he.. tq tq..
ade jual.. kat kedai i ler...
:D

Reply | Posted on 11/16/2008 8:01:26 PM
 

CKIN says ...
  akum maya...pekabar?
ni nak tanya mana nak cari material mcm ni, sbb we all tgh cari utk nak buat pouch to give to paedeatric ward this dec ...Max Family is a CMl leukimia patient support group nak buat pouch dah puas cari mana nak beli this thing? can let me know at my email she_shrek@yahoo.com

Reply | Posted on 11/17/2008 12:35:45 PM
 

maya says ...
  salam ckin..
ari tu beli kat Craft World SS2

Reply | Posted on 11/17/2008 3:00:09 PM
 

zai says ...
  Cutenyer.. especially yg bunga merah tu... ;)

Reply | Posted on 11/17/2008 10:34:56 PM
 

kalin says ...
  so cuteeeee! sis, clip (yg blakang tu) cmna rupanye yea? rmbut my doter ciput jerr. klau clip 2 besar mesti x lekat kt rmbut... hehehehe

Reply | Posted on 11/18/2008 8:31:07 AM
 

CKIN says ...
  Hai maya....ok i let the committe member know abt this....anyway i am working in SS@, nanti petang i nak round survey for the project....harap2 blh buat satu pouch yg kanak2 suka....TQ a lotssssssssssss maya....
eermm bila agak2 nak tlg buat peasent blouse kat i? ...hehehehe nak order sepit lah ....utk sarah...

Reply | Posted on 11/18/2008 9:21:41 AM
 

tety says ...
  K I U T ! ! ! !

Reply | Posted on 11/18/2008 11:01:28 AM
 

yati says ...
  aduhaii..cutenya..untung melly..huhuhuuu

Reply | Posted on 11/18/2008 1:14:39 PM
 

maya says ...
  tq semua....

kalin: nanti saya amik gambar bhgn belakang yer...
& gambar anak saya pakai sepit.. rambut dia pun tak seberapa..

Reply | Posted on 11/19/2008 9:19:25 AM
 

CKIN says ...
  maya mana maybank link..... email me details ok tak?.......maaf la sayang oi......ckin tgh blur....

Reply | Posted on 11/19/2008 1:50:37 PM
 

maya says ...
  ckin..
follow link ni..
http://www.crazyartzone.com/default.asp?userid=maya#profile

Reply | Posted on 11/19/2008 5:30:59 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server