HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

bz bz bzzzz zZzZzZz
Thursday, November 13, 2008
Posted on 4:52:39 PM | 6 Comments

bz? facebook lagi?
tidak. eh! yer.. eh! tidak.. eh! yer.. eh! tidak..

malam tadi saya berkesempatan tengok blog-blog geng menjahit.
haaaa.. rase excited jugak kan..
tapi buat mase ni tak tahu nak jahit ape dulu.
belum ade senarai lagi.
dan masa pun belum tentu ada.

dan sebenarnya saya tak jumpa pedal (pedal ke nama dia?) mesin jahit yang saya, eh, suami saya tolong simpankan kat store sebelum raya ari tu.
mesin jahit memang dah tersedia.
dah berabuk pun.
ok..
rasanya, mungkin saya patut mulakan dengan penutup mesin jahit.
tengok lah malam ni.
kalau jumpa pedal mesin jahit.


Corat-Coret, Kisah Saya | 6 Comments
 

Sheila says ...
  Kena sabotaj ke your pedal tu? Should keep spare pedal in case hilang 1 ada lagi satu kan???

Reply | Posted on 11/13/2008 7:50:03 PM
 

maya says ...
  hahahah!
memang ada 2 pun.. 1 untuk mesin jahit biasa. 1 mesin jahit tepi.. same je buleh pakai mane2... but dua2 pun entah mane...
yg sebenarnya belum cari sungguh2 lagik..
kekekekeee...

Reply | Posted on 11/13/2008 9:13:13 PM
 

niza lisa says ...
  hii...lamanye sy x jenguk blog maya ni...
hmm dh tuka layout pun..
nicey...nice...
ps. pernah x buat skirt paras lutut...adult punye?

Reply | Posted on 11/14/2008 1:24:44 PM
 

maya says ...
  hi niza lisa..
tq!!
saya tak pernah lak buat skirt adult..
& skirt pun kene tengok jenis cemane kan..

Reply | Posted on 11/14/2008 6:12:45 PM
 

zue says ...
  salam. saya selalu gak jenguk rumah maya ni. berkenan sangat dengan merry-go-round. Tak ada tutorial ke. Nak belajar lah.

Reply | Posted on 11/30/2008 2:24:49 PM
 

maya says ...
  salam zue.. & tq..
buat mase ni takde tutorial lagi..
insyaallah suatu hari nanti.. bila berkesempatan..

Reply | Posted on 11/30/2008 9:21:43 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server