HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

krabi dan cerita pendek saya
Wednesday, November 05, 2008
Posted on 9:27:38 PM | 8 Comments

ya. saya sangat asyik dengan facebook, sampai saya dah lama tak update di sini. yang sebenarnya juga, saya sangat sibuk.. err.. dengan facebook. haha!.. tak lah. saje je..




406, pavilion queen's bay
krabi, thailand


saya ke krabi hujung minggu lepas, gambar ada di facebook. (facebook lagi).. memang seronok. kecuali di imigresen thai sebab anak-anak & suami saya guna group passport. lama juga terkandas. tapi vacation ke krabi memang sangat seronok.. lebih-lebih lagi lautnya yang sangat cantik.

darling v dah balik. baru sebentar tadi. alhamdulillah. tidaklah rutin saya terkejar-kejar lagi lepas ni. dan yang paling menggembirakan hati, mulai minggu depan, suami saya dah takde shift lagi. takdelah malam-malam yang saya seorang bersama anak-anak. tak adalah hujung minggu yang bosan duduk di rumah.

eh. kalau macam tu, bila mase pulak saya nak menjahit lagi.


Corat-Coret, Travelog, Kisah Saya | 8 Comments
 

iamja says ...
  nampak mcm orang yang komen dalam FB aku pun kuo dalam email ko ekk. Dan paling banyak komen kawan2 dalam photo FB ko la sempena Krabi trip..

Cantik la. Syok aku tengok.. ok ekk pi thailand dgn kes perang2 depa nie. Aku last pi Thailand time pi Hadyai la. Thn 2000 kot.

Reply | Posted on 11/5/2008 11:47:23 PM
 

Wan says ...
  Dasat maya, akud ah lama tak masuk fb. Ikut musim aku ni.. masa dulu rajinn.. lepas tu, malasss.. lepas tu rajinnn... lepas tu malass..
jap jap nak tgk gambo Krabi kat fb mu, cunnya...

Reply | Posted on 11/6/2008 12:48:43 AM
 

maya says ...
  ja: a'ah.. email aku penuh ngan email fb jer.. selalu aku tak bace, delete je, sebab dah tengok kat fb.. start ngan gambar zaman sekolah, re-union raya sampai ke krabi memang havoc kat situ... jadi tempat chatting pun yer.. krabi ok.. yang bergolak kat bangkok..

wan: heh hee.. betul wan.. bermusim.. aku pun on off gak..

Reply | Posted on 11/6/2008 9:54:48 AM
 

rina says ...
  ya allah maya... ni ke kejo ko ari2... tiap2 kali aku tanya ko ckp bz... aku ingat bz menda... rupa2nya bz ngan FB ke... siap ko... aku bgtau seelan paul...

Reply | Posted on 11/6/2008 10:08:48 AM
 

maya says ...
  rina, tak baik tau tuduh i cam tu... haha..
tu orang yang bagi komen.. i bukak email pun malam2..
hahhaha..
eh.. boss i pun ade fb tau.. & ade tag dia juga... hahaha

Reply | Posted on 11/6/2008 10:49:49 AM
 

tety says ...
  hahah kalo time bz ngn FB nih mmg meriah email...
mmg syok bangat bleh g krabi sefamily + reramai....

cemane Mr.V? dah sihat walafiat ke??

Reply | Posted on 11/6/2008 2:21:47 PM
 

tety says ...
  hahah kalo time bz ngn FB nih mmg meriah email...
mmg syok bangat bleh g krabi sefamily + reramai....

cemane Mr.V? dah sihat walafiat ke??

Reply | Posted on 11/6/2008 2:23:58 PM
 

zura says ...
  maya.. apa FB u? nak add lah.. saya punya guna je email add yahoo tuu..

Reply | Posted on 11/6/2008 2:48:13 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 4 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server