HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

keputusan sarjan bala
Friday, October 17, 2008
Posted on 1:16:03 PM | 5 Comments

"2. Dimaklumkan keputusan siasatan kes kemalangan anda telah dikelaskan sebagai 'RTI' (Refer To Insurance) . Setakat ini pihak polis tidak akan mengambil tindakan saman terhadap mana-mana pihak, melainkan terdapat keterangan terbaru."

aku rase sarjan bala tu mahu bertindak adil.
dia tak saman sape-sape.
dan dia suh dua-dua pi refer ke insurans sendiri.
adoiiii.. abeh ler ncb yang aku kumpul 4 tahun tu.

*bala tu bukan inspektor. tapi sarjan.


Corat-Coret, Kisah Saya | 5 Comments
 

biha says ...
  salam pekenalan...kalau inciden kereta sama kereta..kalau bukan kita yg salah ..kita boleh claim kereta yg salah tu punya insurans tuk cover kerosakan...so NCB kita xkan terjejas...tp kalau dgn lori xtau pulak camne..

Reply | Posted on 10/20/2008 9:02:05 AM
 

maya says ...
  salam perkenalan biha..
yep.. depends juga pada keputusan pak polisi pihak mane yg salah..
ni sebab polis dah kata RTI, memang tak bleh nak claim kereta/lori yg salah tu..

Reply | Posted on 10/20/2008 1:14:37 PM
 

iamja says ...
  ooo inikah rupa paras kereta ko lepas accident. semoga co insurance cepat bertindak dan segera membaiki keta maya... sian kete ni. seingat aku mau makan masa dkt 2 bulan nie. takper maya.. sabar.

Reply | Posted on 10/21/2008 3:31:00 PM
 

yati says ...
  alahai...sama cam aku dulu la maya..accident atas bridge..last2 masing2 kena claim insurance sendiri..

Reply | Posted on 10/21/2008 9:05:59 PM
 

maya says ...
  ja: yo hah.. sungguh bijak i membega kereta tu kan?.. aritu diorang kate dalam 2 minggu. tak tahu lah buleh pakai ke tak cakap2 tu..

yati: tu laa kan... nasib ler.. sib baik lepas renew insurance.. kalau belum.. huhu..

Reply | Posted on 10/21/2008 10:26:54 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server