HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

k r o n o l o g i .
Wednesday, October 15, 2008
Posted on 7:51:41 AM | 10 Comments

1. 8 Oct : saya tertekan pedal minyak
2. 10 Oct : saya mengambil gambar semasa memandu
3. 10 Oct : saya mempamer kereta idaman
4. 13 Oct : karma (ya, boleh nyanyi lagu hukum karma dari wings. silakan)

kaki kiri dan tangan kiri saya masih ingat apa yang selalu dibuatnya dulu, & yey!! saya bagus lagi dalam memandu kereta manual.
ok. sekali. kereta tu meraung, di hiway sebab saya terlupa tukar ke gear 4.

dan saya masih menunggu keputusan inspektor bala.


Corat-Coret, Kisah Saya | 10 Comments
 

rina says ...
  aku 2-3 ari ni pun bwk kete manual gak. skali skala bwk manual syok gak sbb leh main2 gear2. tp bab mendaki bukit agak kegerunan skitlah. tp apa2 pun kete auto ler syokkk.

Reply | Posted on 10/15/2008 4:12:50 PM
 

maya says ...
  ya betulll...
rilek sket kan..

Reply | Posted on 10/15/2008 6:56:10 PM
 

iamja says ...
  aku hari2 bawak kancil manual ku... kakakkaka... tp dok tunggu bila laki pi outstation bleh bawak keter autonya. mmg best gile keter auto.

Reply | Posted on 10/15/2008 10:29:10 PM
 

Sheila says ...
  iamja...Tak ke biasanya suami akan bagi isteri bawak auto???
Akak dah lama tak bawak kereta manual, sejak boss bagi pakai kereta company...sesekali bawak, menjerit2 kereta tu...(Lambat tukar gear)...kakakaka...

Reply | Posted on 10/16/2008 5:48:07 AM
 

maya says ...
  ja: walaupun kete auto best, tapi sebenarnya orang bawak kete manual ni nampak lebih tough.. go ja go!

sheila: ah.. itulah yg jadi.. sebab dah lame tak bawak..

Reply | Posted on 10/16/2008 7:49:50 AM
 

iamja says ...
  hahahah maya. yela tuh. bukan apa.. keter kancil ilh hasil titik peluhku membayarnya. dah habis bayar pun dan aku dah cat baru keter tuh selepas kemek sana sini. hahaha. cemana pun aku sayang kat dia sbb dia dah banyak berjasa kat aku sudah 7 tahun. lagipun.. laki ku selalu jumpa clients semua. selalu pi KL semua. Tempuh jam semua, kenala kete auto. Aku stakat, pi kerja dan balik kerja. takde adventurous mana pun. Hari tuh bawak keter laki ku kat taiping, nak masuk parking ke rumah aku sana terkena tembok. kakakkaka.. tu aku takut bawak keter lakiku. tu kete dia. kakakaka.. mak aku kata apa tau.. tula bawak keter tak baca bismillah dan ingat tuhan. adehh.. kena sebijik aku. kakakka. laki aku tak mampu nak marah, geleng pala tanya aku dah bape tahun bawak keter. bapak aku dok tolong polish keter tuh. then aku nak tlg drive balik kl masa dia ngantuk pun dia tak confident. sanggup berenti kat R&R.

Reply | Posted on 10/16/2008 1:40:47 PM
 

rina says ...
  ja kekok ngan kete auto... aku n maya kekok ngan manual. kalu tety terus buta ngan manual. dia celik skit masa amik lesen jelah... hahaha

Reply | Posted on 10/16/2008 5:25:08 PM
 

maya says ...
  haha.. ja, yer lah.. hasil titik peluh lagik berharga.. tu ko tak sihat lagik mase drive tu, tu cium tembok tu.. hehe.. ok laa tu, tak laa sampai cam aku cam nak test ketahanan body pulak dah..

rina.. eh tety tu? sian lah dia.. heheh.. tapi tere gak laa buleh pass amik lesen..

ins bala tak bagi result lagi.. malas laa tu nak lawat kawasan..

Reply | Posted on 10/16/2008 9:38:50 PM
 

wan says ...
  la baru tau maya, takziah pada Mr V, takpa la lepas ni buat pembedahan besi, confirm ok balik kann..

Reply | Posted on 10/20/2008 10:34:07 PM
 

maya says ...
  wan: uuhh uhh.. besi surgery .. tidakkan same dengan yang ori.. nasib ler kan..

Reply | Posted on 10/21/2008 10:29:56 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server