HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Sheila says ...
  Salam,

Kesian kat Maya... Harap Maya ok. Kalau akak rasanya tentu fobia nak bawak kereta...manual lak tu.
Boleh le tukar cermin depan tu sekali... Claim insurans...

Akhir kata, berhati-hati di jalan raya.

Reply | Posted on 10/14/2008 8:41:12 PM
 

maya says ...
  salam kak sheila...
ah yer..thank you..

Reply | Posted on 10/15/2008 1:05:09 PM
 

ummi365 says ...
  kenapa dah tak terima tempahan? letaklah lagi gambar2 yang dah siap tu.. cantik..nak nengok gak.

Reply | Posted on 10/15/2008 3:46:20 PM
 

iamja says ...
  tula.. 1st datang kepala aku bleh claim skali gantikan cermin depan kereta ko. alahai maya.. sian maya. takpe ada hikmahnya... mmg renyah dan leceh kalau berlaku benda mcm nie kan.
-

Reply | Posted on 10/15/2008 10:26:56 PM
 

maya says ...
  ummi365: insyaallah bila lapang2 nanti saya bukak balik. tapi tak tau lagi bila. bz sangat sekarang ni. gambar baju2 yang dah siap tu ade lagi kat blog ni. cuma kene dig lebih sikit.. heh hee..

iamja: itu ler.. baru jer buat insurans cermin last week..

Reply | Posted on 10/16/2008 7:47:05 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server