HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

planning nak raya
Sunday, September 14, 2008
Posted on 6:29:32 AM | 2 Comments

dalam dok sibuk tu, baru aku teringat aku tak shopping raya lagi. ari tu ingat nak amik cuti sehari next week, tapi tak jadi sebab hari papa cuti, aku lak ade meeting etc etc.. nak cuti minggu lepas next week cam over pulak sebab minggu raya tu dah cuti seminggu kan.. banyak nak kene setel sebelum raya.. sib baik kawan aku bawak sample kuih raya sebelum pose ari tu. tak yah pening pale cari kuih raya.

semalam dah seharian treatment. *i'm happy happy happy*
ari ni lak papa keje sampai malam. confirm aku dok umah saje. melly pun tak sihat, batuk tak baik-baik. panas sikit badan dia..

so, aku belek ape yang ade.. baju abang ade 8 lai lom pakai. seluar pun ade 2, + 1 tu baru pakai 2-3 kali. baju melly ade 5 lai lom pakai + baju kurung yang lom siap.. & kalau nak tambah, buleh jahit baju melly selai dua kan.. kasut pun ade yang belum pakai lagik. yo lah.. akhir2 ni kitorang bukan jalan sangat pun kan.. beli pun tak sempat nak pakai.

baju aku, selai lom siap.. & ade selai baru pakai 2 kali.. buleh laa buat raya.. handbag raye last year yang papa beli pun baru pakai sekali dua.. buleh pakai lagi raya ni..

haha! sebenarnya aku takyah pening kepale nak shopping dah.. pakai je lah ape yang ade. cume nak carik kasut raya + tudung aku je.. baju melayu + sandle raya abang. abang bukan nak pakai kasut, layan jer lah sandle je pun. baju melayu + sandle papa..

lastly.. sape nak lip-lap lip-lap raya ni, sila beritahu saya ya! i have a range of gold-plated zhulian product with a VERY SPECIAL PRICE! more info, please go to my catalog.

just for information, zhulian gold bukan emas tipu or emas tiruan. it is a pure gold from the outside. :D


Corat-Coret, Kisah Saya | 2 Comments
 

rina says ...
  isetan member presale jumaat ni. jom terjah... lin dh antar borang keje part-time tolong pak guard bukak pintu isetan dah. aku pn cam nk isi borang gak ni. hahaha.

Reply | Posted on 9/15/2008 9:58:16 PM
 

maya says ...
  wah syoknya! kem salam kat pak guard part time tu eh... kalau ade lebih, hulur ler ke sini sikit. haha!

tak dapek ler aku nak ikut. banyak keje nak kene setel. ni kalau boss aku bace ni.. "bossss.. bonus tahun ni lebih sikit eh boss?"

Reply | Posted on 9/17/2008 9:34:30 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server