HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Kain! Kain!
Thursday, September 11, 2008
Posted on 9:19:01 PM | 8 Comments

ini yang aku ade sekarang. aku suka corak polka dot & stripe ni.. walaupun aku tak tau nak buat ape lagi dengan kain-kain ni. sekurang-kurangnya aku ade. tak dapat nak fikir lagi nak buat ape. terasa macam mental block pun ada.

tq to meabadi yang tolong belikan kain 2 teratas tu. aku nak carik kain yang corak stripe tu tapi yang banyak kaler. tak tau nak cari mana. nanti bila ade mase, aku tepek gambar wish list kain yang aku nak eh. sape2 jumpa, buleh bagitau aku kat mane nak carik. nak belikan pun buleh.. hehehheeh..

adios.


Made by Maya, Stash, Sewing Corner | 8 Comments
 

Sheila says ...
  Suker tengok kain-kain cotton stripes and dots... Yang stripes tu beli kat mana??? Akak pernah cari kat Kamdar SS2 tapi tak ada...

Reply | Posted on 9/12/2008 4:16:59 AM
 

ummi says ...
  Maya, cantiknya kain2 tu... naklah jugak.. kat mana nak cari ya?

Reply | Posted on 9/12/2008 9:48:46 AM
 

faridah says ...
  yelah..cantik2 lah..nak juga..kat mana beli ni?..belum jumpa lagi ni...hehe

Reply | Posted on 9/12/2008 12:13:07 PM
 

maya says ...
  memang susah juga kan nak cari kain corak camtu kat sini... tu seb baik jumpe.. yg polka dot hitam ngan merah tu kat kamdar jalan tar.. stripe kecik pun kat kamdar.. cotton..

yg stipe kaler peach besar sikit tu kat nagoya, but not 100% cotton.. ingat nak buat suar.. kain dia keras sikit.. tu beli kat nagoya.. ade 1 kaler tu je..

Reply | Posted on 9/12/2008 8:54:05 PM
 

muna says ...
  hi maya...
the top and dress for orkid aesya
are so pretty!!! the mommy,
aunties,uncles and all of us love it..
cant wait for little orkid aesya
to wear it one day..thanks alot maya!
please please take order from me again
soon ya!! hehehe!

p/s:will snap photos of her wearing it soon ya!

Reply | Posted on 9/12/2008 9:32:20 PM
 

maya says ...
  thanks a lot muna..
glad mommy, aunties & uncles semua suka..
& don't forget to share the photo with me ya!
hehehe..

Reply | Posted on 9/12/2008 11:25:25 PM
 

maklang says ...
  salam maya...maklang pun dok kompol kain..entah berapa stack ada..and entah bila nak jahit. Asal berkenan beli...lelama bertimbun!

Reply | Posted on 9/15/2008 11:36:58 AM
 

NuhaMIH says ...
  i'm selling those cotton stripe, now only available pink n purple. orange n blue has been sold. Its a cotton lawn (swiss) from Pakistan.

Reply | Posted on 5/21/2010 5:25:13 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server