HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

black and white
Saturday, September 06, 2008
Posted on 8:23:39 PM | 7 Comments

baju melly inspired by Kustom Kids Boutique. tapi sayang page tu dah hilang entah ke mana. nasib baik sempat simpan gambar yang ni. last tengok hari tu ade lagi baju-baju baru. tapi tak sempat nak simpan gambar.


Made by Maya, Top N Bottom, Sewing Corner | 7 Comments
 

faridah says ...
  wah..you dah buat pun..i pun ada angan2 nak buat black and white ni..siap print gambar lagi...tapi you yg dulu buat...heheh cantiklah...alamak page dia dah hilang?..takleh cari lagi ke?

Reply | Posted on 9/7/2008 1:38:42 PM
 

maya says ...
  cepat ler buat faridah. simple je.. tapi suka tengok hasilnya.. cume melly takleh diri sendiri je lagik.. kot tak suh ikut gaya budak tu jugak.. hehehhe..
itu lah.. tak tau pesal jadi ngan web diorang tu...

Reply | Posted on 9/7/2008 10:43:26 PM
 

iena says ...
  cantikla black and white ni. Teruja pulak nak buat utk Qeela. Maya mana u dpt kain polka dot tu and top tu u guna kain cotton apa yer?

Reply | Posted on 9/8/2008 9:19:58 AM
 

rina says ...
  maya.....!!! maya....!!!

Reply | Posted on 9/8/2008 2:19:21 PM
 

rina says ...
  aku panggil tu dengan lemah gemalai tau... bukan jerit2. sambil liuk lentok badan dah ni dan senyum2 kerang busuk...

Reply | Posted on 9/8/2008 2:20:42 PM
 

maya says ...
  iena: tq tq.. kain polkadot beli kat kamdar.. kain cotton pulak dr rusia, julia yg punya..

rina: errr.. ade ape? ade ape rina? (kata aku buat2 tekujat..) err sakit pinggang ke?

Reply | Posted on 9/9/2008 1:04:55 AM
 

iamja77 says ...
  aku panggil maya jugak boleh tak? kakakaka.

nasib baik anak2 aku lelaki. kalau tak aku cam rina gak la.. kakkaka.

cantik giler polka duit hitam putih tuh. aku suka gak.

Reply | Posted on 9/9/2008 3:21:37 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 14 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server