HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  cam sedih jer aku baca entry ni... xpelah... kena korbankan salah satu. kdg2 memang kita tak boleh nak pikul seme benda yang kita nakkan...

Reply | Posted on 9/3/2008 2:43:06 PM
 

julia says ...
  alahai, memang susah nak bhgi masa antara hobi dan keluarga juga kerjaya.

Besar pengorbanan seorg isteri dan ibu.

anyway, kalau dah buka tempahan nnti please let me know ya.


btw, u ada nak tempah kotton ke?

tqvm

Reply | Posted on 9/3/2008 3:04:17 PM
 

faridah says ...
  yelah sedih aje baca entry ni..takpe kalau lah ada masa terluang yg tak terlibat ngan anak2 atau apa2 aje..boleh buat jugak sikit hobi nikan...mesti rindu you kat hobi ni kalau tinggal macam tu aje...apa2 pun family dan tanggung jawab pada kerja lebih penting...kan kan kan....heheh

Reply | Posted on 9/4/2008 8:14:44 AM
 

maya says ...
  rina & faridah: eh.. sedih ke? tak de lahh.. no worries.. aku still menjahit gak.. cume tak amik order jer.. kalau gian sangat, jual hat readymade ler.. hehehhe..

julia: i memang ade intai2 cotton tu.. tak confirm lagi mane yang nak.. bile tarikh tutup?

Reply | Posted on 9/4/2008 8:23:25 PM
 

julia says ...
  sy myb akan ke kedai lg weekend depan. pas tu sy tutup kedai. takot terlebih muatan plak.

Reply | Posted on 9/5/2008 6:14:14 PM
 

wan says ...
  A'ah lepas raya, tak kisah bila pun maya, don worry hehehe... untuk MJS tempahan jgnnnn tutup lah maya (bodeks ni hehe)

Reply | Posted on 9/10/2008 4:55:53 PM
 

wan says ...
  maya nak pasant dress dgn motif stitching yg no 2 tu ada button2 ttu boleh kan?

Reply | Posted on 9/10/2008 4:58:41 PM
 

maya says ...
  wan..
ahaha.. wan, ari tu macam kate tak yah stiching.. eh? kalau nak gak, kene bayo ngan kapkek.. ahhahahah! amacam?

Reply | Posted on 9/11/2008 9:00:45 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 3 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server