HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

pet's lover
Sunday, August 24, 2008
Posted on 12:24:37 AM | 5 Comments

elman: mama, dekat rumah putra ade cat & rabbit. mama beli lah cat dengan rabbit.

mama: abang kan tak boleh pegang cat. nanti gatal.

elman: ala.. abang tengok aje. mama beli lah ye..

mama: abang tak ingat ke hari tu abang main dengan cat, abang jadi gatal?

elman: yang merah-merah tu?

mama: ha ye lah.

elman: rabbit?

mama: rabbit pun sama lah.

elman. horse?

mama: HAA?

elman: mama, horse tak gatal kan? mama belilah horse. abang suka horse.

mama: horse kan besar, abang nak letak kat mane?

elman: letak kat luar la. horse makan daun. mama beli lah horse. abang sukaaa horse. mama beli ye..

adeh.. serba salah aku nak menjawabnya..


Corat-coret, Anak-anak Kita | 5 Comments
 

faridah says ...
  ha pujuk elman jangan tak pujuk..biar habis rumput mama kat luar rumah tu...hahaha

Reply | Posted on 8/24/2008 12:42:35 PM
 

maya says ...
  ait.. mane u tau rumput umah i panjang?

Reply | Posted on 8/24/2008 1:28:48 PM
 

Dania & Gee says ...
  I know what u can tell elman. Kata kat elman. HORSE ni animal yg suka lari lari FREEly . lepas tu dia bukan nak makan daun je. kalau takat makan daun and tak boleh lari lari. nanti horse boleh sakit. hehehehhee. pandai la aku. heheheheh

Reply | Posted on 8/24/2008 2:32:25 PM
 

rina says ...
  adib pn slalu gak mintak nk bela cat... tp... maknya gelilah...

Reply | Posted on 8/24/2008 5:13:44 PM
 

maya says ...
  thanks for the idea.. i'll explain later, kalau dia tanya lagik.. hahah.. mean time.. jgn cari pasal dulu..

a'ah.. same lah.. selain elman ade alergy, maknya pun cam malas je nak bela..

Reply | Posted on 8/24/2008 8:25:07 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server