HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

auni's pyjamas
Tuesday, August 12, 2008
Posted on 9:21:29 PM | 4 Comments

fuh! akhirnya siap juga 2 pasang pyjamas ni. lama juga aku simpan kain ni bawah meja. memandangkan melly pun dah setahun, mungkin kain tu pun dah dekat setahun kan. ahahah.. sorry dear.. ko pun memang tahu kan, aku tak reti buat lengan, & membuat lengan adalah salah satu nite mare untuk aku.

2 baju ni sama saiz. tapi rasenya besar sikit untuk auni kot. ke ok? tak dapat nak agak jadinya. suamiku kate besar. tapi aku rase ok sebab aku cuma besarkan sikit saje dari yang dulu tu. hmm.. i'm better learn kat mane2 cara2 menjahit yang betul ni.. everything main taram saja..

both guna gingham yang sama sebab warna ni saje yang masyuk. tapi eksperisi jadi lain gak kan sebab 1 bertanah biru, 1 bertanah kuning. design pun sama. tak berleher bulat. cuma bezanya, 1 butang belakang, 1 butang depan. dan butang2 tu disponsor oleh mak auni sendiri. tq!!


Made by Maya, Top N Bottom, Sewing Corner | 4 Comments
 

faridah says ...
  cantiknye....kain cotton ke?..hmm kalau kat US atau Australia depa ada jual kain yg untuk pyjamas punya . Rugi tak beli ituhari..kalau tak boleh gak buat pyjamas..heheh..kat sini ada jual tak eh?..

p/s senang nye exam malam ni..nasib kot..hahah

Reply | Posted on 8/12/2008 10:47:54 PM
 

rina says ...
  aku dh hilang ingatanlah pasal kain2 ni... npk gmbr ni cam besar... tp bj tido xpe besar. bleh pakai lama...

Reply | Posted on 8/13/2008 9:43:00 AM
 

Dania & Gee says ...
  tu ok je lengan tu. jadik je. nightmare yg menjadik la ni ek

Reply | Posted on 8/13/2008 11:21:57 AM
 

maya says ...
  faridah: a'a, kain cotton. tu mak auni dah hilang ingatan pasal kain yg dibeli nih.. oh.. ade kain utk pyjamas eh? kat sini tak tau lah ade ke tak kain jenis cam tu.. errr.. jenis cemane eh?

rina: hah!.. lupe? tau aku buat2 lupe gak.. lol.. err.. nanti test kat auni eh..

gee: aaa.. nampak cam jadik ler.. kalau u tengok live, buleh pengsan.. hahaha.. hehehe.. not that bad lah.. but i tak puas hati lagik..

Reply | Posted on 8/13/2008 9:39:04 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server