HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cubies
Sunday, July 27, 2008
Posted on 10:59:54 PM | 2 Comments

saje aku tiru ala2 name fanclub nubhan.. haha.. cubies..

boring hari ni. semangat entah hilang ke mane. banyak lagi baju kene jahit. tapi aku terasa macam kene rehat. tapi serius, badan lemah lesu rasanya hari ni... aku ambik kesempatan di kemalasan aku nih.. buat 3 cube atas tu..

sebenarnya aku nak buat soft toys.. untuk cik adik manis tu.. yang bentuk gajah, girrafe, hyppo, etc tu lah.. tapi aku rase x cukup tere lak.. kene cari pattern lah, baru buleh jadi comel kan.. so, atas sebab tu lah, aku cari yang short-cut ni.. buat cube ni jek.. paling sonang. kakaka..

aku guna perca kain je. ada 2 tu lebih kain rina.. hat lain lebih kain aku hat murah-murah tu lah. 1 tu aku jahit tangan seluruhnya.. lambat lak siap.. so, lagi 2 aku gune mesin jek lah.. *cheating*.. cume part cantum lepas masuk kapas tu jek pakai tangan..

aku buat 3 tu sebab, 1 adik punye nak bawak sekolah. 1 tinggal kat umah. 1 lagi mesti kene ade untuk abang jugak kan.. huhu.. nasib ler yang bunge-bunge pun.. nampaknya adik suka.. dipeluk-peluknya.. kalau tengah marah dibaling-balingnya.. kadang dibuat baring cam bantal.. abang lak, memang jadik bola lah kene sepak cubies tu..


Made by Maya, Dan Lain-lain, Sewing Corner | 2 Comments
 

aku_tulip says ...
  maya...malas˛ pon jadi 3 biji gak cubes tu..tu blom malas tahap power ranges namanya...tahniah˛

Reply | Posted on 7/28/2008 8:29:23 AM
 

rina says ...
  aku npk kain bj damia... hehehe.

Reply | Posted on 7/28/2008 9:34:46 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server