HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Kustom Kids Boutique
Friday, July 25, 2008
Posted on 7:40:12 AM | 10 Comments

Kustom Kids Boutique Blogspot

Kustom Kids Boutique @ Etsy

funky idea..
nak buat juga satu hari nanti..
bila melly dah pandai jalan.. heheh..

Update:
As suggested by Gee (TQ!), Portabellopixie - thumb's up!


Made by Maya, ~ The Craft Links, Inspirasi | 10 Comments
 

farhah says ...
  maya,

how can i contact u?

Reply | Posted on 7/25/2008 11:31:10 AM
 

faridah says ...
  wah nak buka boutique plak ehhh..hehe

Reply | Posted on 7/25/2008 7:05:06 PM
 

maya says ...
  farhah: by email & ym yg kat tepi tu..

faridah: oh..no no.. bukan butik tu.. tapi dresses tu la.. haha

Reply | Posted on 7/25/2008 7:47:11 PM
 

faridah says ...
  hahah...oh ku sudah kompius..hahah..ok baru tau..heheh

Reply | Posted on 7/25/2008 10:21:40 PM
 

maklang says ...
  cantek nya jahitan maya...maklang suka...

Reply | Posted on 7/26/2008 10:19:55 PM
 

maya says ...
  faridah: anyway, butik dah ade ape.. tp xlah butiksgt.. heh he..

maklang: tq maklang.. ni yg nak jahit byk lg ni.. errmm..

Reply | Posted on 7/27/2008 9:59:56 AM
 

Dania & Gee says ...
  omputih suka buat dress ngan seluar sekali. hehehe. tu rasa sebab derang punya cuaca kot. i prefer buat knickers untuk dress baby. my inspiration website tu potobellapixie website tu.

me oso bought black and white polka dots untuk vice versa print tops and seluar. but tak dapat ambil gambar. tak de camera for the time being. di borrow oleh my sister.

tapi bebe D tak suka kalau me buat tops and seluar. dia nak jadik princess every day. baju kembang2. hehehehe

Reply | Posted on 7/27/2008 10:43:00 AM
 

maya says ...
  haa.. dpt carik link.. http://portabellopixie.typepad.com/
comel2 baju kat situ eh..

b&w polka dots tu nak tiru kustom kids tu gak laa.. i suka seluar tu.. tak tau laa dah besar nanti melly demands pulak.. hahaha.. sekarang ok je.. lagi bagus ade, sebab asek dok selak skirt jer.. :P

Reply | Posted on 7/27/2008 3:15:15 PM
 

Dania & Gee says ...
  aiseymen silap la. bukan black and white. its red and white. hehehehe. kalau black and white tu rasa untuk myself tu. tapi tak sampai hati . hahahaha

both boutique and portabellapixie ni design derang lebih kurang sama.

you nak buat yg seluar dia tu ada ropol 3 tingkat ke? yer masa derang tak memilih ni la best test test jahit memacam fesyen baju. hehehehhe.

Reply | Posted on 7/27/2008 9:04:53 PM
 

maya says ...
  aah.. lebih kurang je derang tu.. tq gee 4 d info!

tak lagi yg 3 tingkat.. melly kecik sangat lagi.
ingat nak buat seluar polka dots yg ade renda putih kat bawah.. top plain white, mungkin nak try 2, 1 ade tali polka dot ikat kat belakang, 1 plain peasant blouse.. hehe.. byk angan2 nih.. ntah bile nak buat.

Reply | Posted on 7/27/2008 11:11:21 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server