HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Button and button
Tuesday, July 22, 2008
Posted on 11:18:09 PM | 8 Comments

this is for farhah. special request, embroidery di dada. & this is a new design, diperbuat dari button-button yang dah lame tersimpan dalam drawer.. ade banyak flowers, & full of colors. fonts is my own hand writing.. hehe.. ermm.. all is freehand style.. takdak tekap-tekap as kain ni susah nak tekap.. tak see tru..

i name it as "button garden".. & will list it in the catalog, once dah bukak order yang tak confirm bile lagi..

hope both farhah & mak farhah suka, as much as i do.. ya?

and this is the second one. johanisse as farhah second name.

dengan rasminya aku dah gunakan button dari aussie tu.. sayang sangat.. but yang kita sayang tu lebih berharga bila kita bagi kat orang kan? made up from a sweet sweet pink & purple..

i name it as "in love", sebab banyak love love kat situ.. & aku suka juga yang ni. hope 1 fine day, aku buleh buat untuk dahlia juga.

tq so much mak farhah. & farhah juga. :D


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 8 Comments
 

faridah says ...
  mayaaaa...cantiknye...wah maya memang banyak idea ye...heheh

Reply | Posted on 7/23/2008 8:56:14 AM
 

iena11 says ...
  Maya....your idea is very nice. I really like your work.

Reply | Posted on 7/23/2008 9:18:08 AM
 

rina says ...
  chop jugak. ntah baper byk dah gaun aku chop...

Reply | Posted on 7/23/2008 11:52:14 AM
 

maya says ...
  faridah & eina, tq!

rina, errr.. chop memang byk.. tp takde yg confirm.. hahaha..

Reply | Posted on 7/23/2008 6:33:59 PM
 

mak farhah says ...
  we loved it so much!!!!

tqvm, next time bleh tmpah lg ya.

Reply | Posted on 7/24/2008 2:22:43 PM
 

mommy farhah says ...
  mcm biasa, nak pinjam gmbr

tqvm

Reply | Posted on 7/24/2008 3:04:42 PM
 

rina says ...
  aku sian kat customer2 yang lain... kasi can kat doang dulu. hahaha. bg mu setelkan order2 yang lain... pasni baru aku mencelah.

Reply | Posted on 7/24/2008 5:11:58 PM
 

maya says ...
  mak farhah: aaa.. tq tq kerana suka hasil kerja saya.. :D & no prob, u can always guna gambar2 tu..

rina: sungguh mulia hati tuan hamba..

Reply | Posted on 7/24/2008 6:25:24 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server