HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Shopping bag
Monday, July 21, 2008
Posted on 10:54:50 PM | 10 Comments

part 1:
ini bag version 2. version 1.9 takde patch bunga daisy tu, tapi ade butang kat tengah. tak dan nak amik gambar. muat-muat untuk simpan baju.

part 2:
yang seronok bila shopping online, bila parcel sampai.. maka inilah parcel yang aku kene hantar esok... sabarlah tunggu yer!


Made by Maya, Bag, Sewing Corner | 10 Comments
 

faridah says ...
  amboi banyak nye bungkusan nak hantar...heheh

Reply | Posted on 7/22/2008 1:24:05 PM
 

yati says ...
  haaa...mana satu utk aku?...
wakakakaa..x merasa lagi la anak2 aku...

Reply | Posted on 7/22/2008 5:10:47 PM
 

maya says ...
  faridah: haha! takde lah byk mane pun.. but this is yg terbanyak i pernah hantar sekali gus.. :D

yati: insyaallah suatu mase nanti.. :D

Reply | Posted on 7/22/2008 11:05:53 PM
 

zai says ...
  comelnyer shopping beg tu. nak try buat la. cam senang je nak jahit :)

Reply | Posted on 7/23/2008 1:42:01 AM
 

lazydaisy says ...
  ada for me ke parcel tu ? heheh

Reply | Posted on 7/24/2008 5:21:07 PM
 

maya says ...
  zai: silakan.. buat jgn x buat..

lazydaisy: aaa.. u punye baju kurung lom siap lagi.. tapi bag tu special sbb tulis lazy daisies.. hehehhehe..

Reply | Posted on 7/24/2008 6:20:03 PM
 

lazydaisy says ...
  i didnt realise the bag ada "lazy daisies" cool tu, will i get one too ? i think if the patch kat bhagian atas/bawah beg lagi cun instead of kat tepi tu.. thats my 'non-creative-view' hee hee

Reply | Posted on 7/25/2008 9:31:57 AM
 

maya says ...
  lazydaisy: yep.. bag tu akan sentiasa bertukar design dia.. thanks for the idea ya! :D

Reply | Posted on 7/25/2008 10:08:29 AM
 

ummi's 2As says ...
  testing

Reply | Posted on 3/30/2009 5:04:18 PM
 

ummi's 2As says ...
  maya .. i minat nak order ..mcm mana yer? i ni tgk u menjahit mcm senang .. tp for me yg mmg jahil n kurang minat bab menjahit ni rasanya tak terbuat la maya

Reply | Posted on 3/30/2009 5:05:16 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server