HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

more baby more!
Wednesday, July 16, 2008
Posted on 11:35:28 PM | 4 Comments

semalam ade orang tanya, "eh! u pregnant ke?"
hari ni ade lagi orang tanya, "ade baby ke?" sambil pegang perut aku...
itu belum banyak lagi dialog2 sebelum ni, bermula dengan mula-mula aku start keje lepas meternity leave tu... sampailah sekarang.. tak baik tau..

huwaaa!!! kalau betul ade, alhamdulillah. tapi aku confirm, takde.
alaaaahai.. aku tau lah, lemak di perut aku ni buleh tahan jugak. tapi besar sangat ke perut aku ni eh? isk! takleh jadi ni...

anyway, perancangan aku tahun 2012. itu pun kalau aku larat. insyaallah aku larat-laratkan. dan mudah-mudahan ade rezeki yer...

haha!


Corat-Coret, Kisah Saya | 4 Comments
 

rina says ...
  naper aku x nampak mu 'peknen' pun...

pagi2 buto bg soalan susah... pahal ni... hahaha

Reply | Posted on 7/17/2008 9:40:21 AM
 

Dania & Gee says ...
  maybe sebab u pakai baju besar2 kot. bukan pasal perut kembung ke apa. hehehehhe

Reply | Posted on 7/17/2008 4:33:32 PM
 

faridah says ...
  heheh...makanlah herbalife..dijangka kebersanan yg sungguh menakjubkan..hehhe entahlah i pun tak cuba lagi..baca testimonial aje..heheh

Reply | Posted on 7/17/2008 4:36:06 PM
 

maya says ...
  rina: mekasih la rina.. mungkin sbb ko dah anak 2, so x perasan sangat.. ahaha

gee: ermmm.. tak jugak.. ade jugak baju 'kecik'.. :D

faridah: oh ye ke? i ni kalau suh makan cam tu, confirm sehari dua jer.. huhu..

Reply | Posted on 7/17/2008 10:27:00 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server