HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

power from the flower
Tuesday, July 08, 2008
Posted on 9:12:51 PM | 0 Comments

sekarang aku tahu mane nak dapat power balik. aku rase, lopek hari tu sebab aku dok belajar buat bunga ni sendiri dari sini tapi tak dapat-dapat kot. belajar tanpa guru apelah maknanya.

so hari ni, thanks so much to cema, aku dah jumpa cikgu untuk ajarkan aku bahasa-bahasa crochet yang aku tak paham. dan ajar aku teknik-teknik nak mengait ni. chain memang aku expert lah.. tapi hari ni aku belajar buat ring, sc (single chrocet), dc (double choret).. heheheheh..

banyak lagi yang aku tak tahu... tapi inikan permulaan. bak kata zura tu, the first time is always the hardest kan...

and again, thank you so much to cema yang mane birthdaynya hari ni... selamat hari jadi. semuga panjang umur, murah rezeki, happy & sihat selalu......


Made by Maya, Crochet, Sewing Corner | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 14 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server