HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

cerita butang dan katalog dan dot dot dot
Thursday, July 03, 2008
Posted on 12:13:55 AM | 10 Comments

firstly, i'm so happy i've got my belated birthday present today. 2 bags, full of super duper fancy cutie lovely colourful buttons from aussie.. tq so much faridah.. tak sabar nak guna, walaupun takde idea lagi ni.. buleh bawak ke mimpi ni.. :D

secondly, i'm so happy i've got a new seller in the store. click image above to find out more. yes. i like sharing. coz sharing is caring... tq & good luck gee..

thirdly is a sad news. 1 of my friends is no longer husband & wife. may be this is the best option for them, but news like this is never be good. semoga mereka terus tabah.

lastly, i read about someone's profile, yang entah dari mana tiba-tiba saje famous now, while he's in university.. politik bukan saje makin kotor. tapi juga makin jijik..


Made by Maya, Buttons, Sewing Corner | 10 Comments
 

rina says ...
  cutenya button2 tu... sungguhlah kalerful...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

faridah says ...
  wah wah happynye dia..heheh. Eh boleh i join sekali jual i nye baby quilt tak kat site you?..heheh

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  rina: memang sangat kalerful.. nyam nyam..

faridah: dipersilakan sangat. just give me ur desired seller id (akan diview sebagai seller list nanti kat site tu).. email me or ym will do.. tq for joining us..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

faridah says ...
  thanks maya..nnt i buat dulu barang yg nak dijual pehtu baru bagi kat you ok..thanks...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

zura says ...
  Memang I jeles 1st time tengok u dpt button.. I pun tak tunggu lagi cuba nasib kalau faridah sudi belikan..eheheh.. Rupa2nya cita2 ku tercapai juaa...

Love u Faridah!

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

DANIA & Gee says ...
  awwww thanks for the opportunity maya and yes yes thanks for the promo. sorry slow sikit production. maklum la nak smock ambil masa. jahit jadi baju tu cepat je.

so CONFIRM ek. MAYA and ZURA give me half the buttons kan. hahahahahahaha.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

tulip says ...
  maya..jeles la tgk butang tu..cantik² sangat...pas nie mesti mcm² bole buat ngan butang² tu...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

niza lisa says ...
  cutenyerr buttons tu.. mana nak dpt ekk? jual x? ;)

Reply | Posted on 7/10/2008 1:41:20 PM
 

maya says ...
  gee: errrmm.. ade eh perjanjian cam tu? cam x ingat pulak.. heh hee..

tulip: aahh.. itulah.. macam2 dalam kepala ni tapi tak sempat nak buat lagi..

niza lisa: ni saya kirim dari faridah mase dia pi aussie.. kat sini x tau laa mane nak cari..

Reply | Posted on 7/10/2008 2:17:36 PM
 

nurazzah8 says ...
  wahhhh..memang cantik sangat butang2 tersebut... macamana nak dapat ya?

Boleh kirim pada Faridah tak? berapa ya harganya? kalau boleh saya tahu...?

Reply | Posted on 3/16/2009 9:14:47 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 12 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

© My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server