HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

c.s.i.
Monday, June 30, 2008
Posted on 8:47:12 PM | 12 Comments



warrick brown mati malam tadi, kene tembak sebab dia buat yg betul. buat aku terkenang-kenang sepanjang hari. ade lagi ke kisah warrick? lepas sara entah kemane. (aku tak tengok episod sara pegi jauhkan diri)


Corat-Coret, Fiction | 12 Comments
 

DANIA/gee says ...
  a'ahh me pun terkujat gak dia mati. sian gak dia kebelakangan ni asyik problem je.

csi mana yg maya paling suka tengok? miami,NY ke las vegas. Malaysia tak masuk ek.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  ahahah.. got the csi spoiler link.. a lot.. but this yang paling simple nak bace. bace ler kalau berani... :D

as for me:
1. miami (h super cool)
2. vegas
2. ny

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

rina says ...
  aku pn minat ngan horatio... nak2 time dia duk senget badan tu. tergoda u.

naper rasa lama sangat tak tgk csi ek... hrmmm.

aku selalu tgk pun time ahad kol 12pm. tak pun kol 9mlm ahad tu.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

Sheila says ...
  Itu rasanya finale...Yang bunuh pun org dlm gak...Teruk sungguh kan?Sian nengok warrick mati...trajisss..

My fav :
1. Miami
2. Vegas
3. Ny :-)

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

Dania/Gee says ...
  wahhh dah 2 org letak miami kat no.1 ek. hhihihihi. me plak

1.Vegas
2.Miami
3.NY

sara coming back.. sara coming back. warrick tu sure dapat kontrak movie lain tu. hahahahaha

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  rina: aku pun nak gak tgk csi di siang hari.. tp dah termaktub bila siang jadi tv abang.. terpaksalah tunggu malam..

kak sheila: final utk season 8. ade season 9 nanti..

gee: hah haa.. u sorang lah letak vegas no 1. warrick terpaksa dimatikan pasal kes dadah dia di dunia nyata.. mmg problem mamat tu.. tapi mesti punye dapat kontrak lain..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

rina says ...
  soang lagi peminat no. 1 vegas... has. hehehe.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

faridah says ...
  wah masing2 sibuk pasai csi eh..heheh...maya click on my name and you can see my new projek..heheh

senang soklan peksa ari ni...heheh

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

DANIA/Gee says ...
  yeaaa 2 lawan 2. muahahahhaa. me like vegas sebab ermmmmmm. sebab ermmmmm. vegas banyak scientific research, bugs info, hihihihi, boss yg pelik .

me minat gak kat watak H tu. cuma dia tu emosi tol. tapi aweks/wife dia semua cantik2 wooo.

calculatorrrrr. isk isk

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  rina: nak tambah bab bab h dok senget tu... lagi2 kalau dia cakap ngan budak kan, nampak caring sangat... adoi laa.. cair je rase.. aah.. has suke vegas gak.. kompom dia pun sedih gak warrick mati.

faridah: i dah tengok.. cute sangat sangat sangat.. pernah gak i nak buat patchwork tapi cam tak sempat jer.. heheh

gee: sekarang 3 lwn 2.. sbb yg suka vegas tu has, bukan rina.. rina suke h senget2 badan.. heheheh..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

Dania/Gee says ...
  hahahah yer H sensitip kalau cakap ngan bebudak. H bekerja dengan penuh gaya, cermin mata ngan Hummer. pheww hummer.

Opss H ada anak. ehemm. H selalu tunggu criminal yg high profile (untuk disindir-sindir) sambil tunduk pegang cermin mata. hahahaha. tak pe la. 3 berbalas 2 tak pe.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

mizzyN says ...
  saya pun suka csi ori itu! dulu2 tak boleh nak terima miami dan ny, tapi sekarang layan je tiga serangkai nie.

Reply | Posted on 5/6/2009 6:03:56 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server